Antena Căutare

Andrei Leonte, castigatorul X Factor 2011, si-a lansat cea mai recenta piesa pe scena care l-a consacrat, in fata noului juriu

Andrei Leonte, castigatorul primului sezon X Factor, a ales sa isi lanseze cea mai recenta piesa chiar pe scena show-ului care l-a facut cunoscut.

Andrei a retrait experienta de a fi pe scena X Factor la auditiile cu juriul din Bucuresti, de aceasta data dintr-o ipostaza noua, aceea a unui artist deja lansat. El a interpretat, in premiera, in fata noului juriu X Factor si a sutelor de spectatori prezenti in sala, cea mai recenta piesa a sa: Te iubesc cat 2.

Aceasta este cea de-a treia melodie lansata de Andrei Leonte dupa ce a castigat X Factor si va avea, in curand, un videoclip, pentru care pregatirile sunt in toi. Melodia a fost apreciata de noua generatie de jurati X Factor, in special de Delia care a fost curioasa sa afle cine a compus-o. Compozitorii sunt Deepside Deejays, iar versurile ii apartin chiar lui Andrei Leonte.

Intregul moment va putea fi urmarit de telespectatori, in curand, numai la Antena 1, la X Factor.

Cel mai romantic gest de pe scena X Factor: "Vrei sa fii sotia mea?"... Simona Gherghe s-a intalnit in vacanta cu castigatorul X Factor Grecia!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x