Antena Căutare

Simona Gherghe s-a intalnit in vacanta cu castigatorul X Factor Grecia!

Pasionata deopotriva de mare si de munte, Simona Gherghe a ales si in aceasta vara ca destinatie de vacanta Grecia. Desi a preferat ca in cea mai mare parte a timpului sa se odihneasca si sa-si incarce bateriile pentru noul sezon Acces Direct, Simona nu a ratat nici minunatele bouzoukia grecesti, recunoscute in toata lumea pentru muzica de calitate si dansurile traditionale. Aici a avut ocazia sa il cunoasca pe castigatorul X Factor Grecia, Nikos Oikonomopoulos - un tanar cu o voce dumnezeiasca, alaturi de care frumoasa prezentatoare s-a si fotografiat.

Din 3 septembrie, un nou sezon Acces Direct ia startul la Antena 1, iar Simona Gherghe a profitat din plin de ultimele zile de vacanta. Si in acest an, frumoasa prezentatoare a ales ca destinatie de vacanta insorita Grecie, tara de suflet a acesteia si locul unde i-ar placea sa se mute candva.

Desi a vrut sa se odihneasca inainte de lansarea noului sezon al emisiunii, in serile petrecute pe taramurile grecesti Simona si-a facut timp sa viziteze si splendidele bouzoukia - localuri renumite pentru muzica de calitate, asociata cu dansuri traditionale. Intr-un astfel de loc minunat Simona l-a intalnit pe castigatorul X Factor Grecia - Nikos Oikonomopoulos, un tanar extrem de talentat, care promite o cariera de succes, si nu a ratat ocazia de a se fotografia cu el. "Aseara am fost la bouzoukia si m-am pozat cu artistul Nikos Oikonomopoulos! Super experienta! Grecii stiu sa se distreze!" a postat frumoasa prezentatoare pe pagina sa de Facebook.

Din aceasta toamna, romanii vor avea sansa lui Nikos Oikonomopoulos. Pe 23 septembrie, Antena 1 lanseaza del de-al doilea sezon X Factor, pe scena caruia vor urca alti concurenti gata sa convinga ca au voce, carisma, prezenta scenica, ca pot face show si ca merita sa castige marele premiu, in valoare de 200.000 de euro.

Andrei Leonte, castigatorul X Factor 2011, si-a lansat cea mai recenta piesa pe scena care l-a consacrat, in fata noului... Cheloo sau Dan Bittman? Care este cel mai dur din noua generatie de jurati X Factor?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x