Antena Căutare

Andrei Leonte, profesor pentru o zi!

Profesor pentru o zi la filmarea noului său clip, Andrei Leonte a fost declarat de toti elevii prezenţi în clasă cel mai cool prof!

Profesor pentru o zi la filmarea noului său clip, Andrei Leonte a fost declarat de toti elevii prezenţi în clasă cel mai cool prof! "Mi-ar fi plăcut foarte mult să fiu profesor! Mi se pare una dintre cele mai importante meserii din lume: poţi fi cel care dezvoltă unele dintre cele mai importante minţi ale unor generaii. Plus... studente drăguţe.", ne spune artistul.

Filmările pentru videoclipul noii sale piese "Te sun eu" au avut loc timp de două zile, în Bucureşti, iar scenariul este scris chiar de Andrei. "Sper să vă placă piesa! E veselă, e plină de viaţă şi este cu totul altceva faţă de ce am făcut până acum! Până şi pe mine m-a surprins piesa, dar a fost dragoste la prima "vedere", ne-a mai spus Andrei.

" Te sun eu", va fi lansată în curând, împreună cu casa de producţie Roton şi a fost compusă de băieţii de la Deepside Deejays, cei care au compus şi “Te iubesc cât 2”, iar versurile au fost compuse de Dragoş Chircu.

Regia clipului este semnată de Vlad Gliga, iar Alexandru Popescu a fost director de imagine.

NOVEMBER. Fără "Rain"... CĂMINU' 16. Ce viață......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x