Antena Căutare

Auditiile X Factor continua la Bucuresti. Vineri, sambata si duminica juratii cauta factorul X in Capitala

Dupa auditiile din Cluj si Iasi, a venit randul capitalei sa arate ca are factorul X. Delia, Cheloo si Dan Bittman se vor afla vineri, sambata si duminica la Palatul Copiilor din Bucuresti, locul in care le dau intalnire concurentilor din acest sezon, dar si celor care vor sa asiste in avanpremiera la un show la puterea X. Auditiile cu juriul X Factor sunt deschise publicului, iar intrarea este libera. Cei care vor sa isi sustina preferatii sau cei care vor sa ii intalneasca pe Delia, Cheloo si Dan Bittman sunt asteptati la Palatul Copiilor in fiecare zi de la ora 10.00 si ora 15.00.

Au fost in Ardeal si in Moldova, au ascultat sute de voci si au avut parte de nenumarate surprize. Acum, Delia, Cheloo si Dan Bittman sunt gata sa caute factorul X intre bucuresteni. Pe 3, 4 si 5 august au loc auditiile pentru super show-ul ce va incepe in toamna la Antena 1, o oportunitate nu doar pentru concurenti de a demonstra ca au voce, ca pot face show si transmite emotie, ci si pentru romani de a se intalni cu noua generatie de jurati X Factor, dar si cu Razvan si Dani, gazdele show-ului.

Dupa etapa auditiilor, urmeaza tabara de pregatire. Toti cei care au primit un raspuns afirmativ din partea juratilor vor intra intr-un cantonament de trei zile la Bucuresti. Vor avea parte de pregatire, dar si de teste, la finalul carora vor ramane 24 de semifinalisti.

S-au incheiat si auditiile din Iasi! Caravana X Factor revine in Capitala!... Auditiile X Factor au luat startul in Capitala. Dani, de la motor de enduro la volanul unui autobuz turistic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x