Antena Căutare

Cheloo: "Publicul este un animal foarte rau"

LaX Factor Bucuresti, juriul este mana in mana cu publicul! Cheloo, Delia si Bittman sunt cei responsabili sa analizeze, din punct de vedere muzical, prestatiile concurentilor prezenti pe scena X Factor. Insa cei care ajung aici trebuie sa stie ca ei canta, in primul rand, pentru public, ale carui reactii pot influenta decisiv verdictul juriului.

Pe scena X Factor Bucuresti au fost prezenti concurenti de toate tipurile, mai mult sau mai putin talentati, care au reusit sa ridice o sala intreaga in picioare sau, din contra, au primit dezaprobare din partea publicului.

Intotdeauna sigur pe parerile lui, Cheloo nu ezita, insa, sa ceara si parerea celor prezenti in sala: "Publicul este un animal foarte rau", a spus rapperul, convins ca reactia lor il va ajuta sa dea verdictul corect.

Doresti sa faci si tu parte din public? Atunci vino pe 4 si 5 august, la Palatul Copiilor, din Bucuresti, si fii martorul unui show la puterea X!

Auditiile X Factor au luat startul in Capitala. Dani, de la motor de enduro la volanul unui autobuz turistic... X Factor Bucuresti: Cheloo, Delia si Bittman, in cautarea concurentului cu factorul X!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x