Antena Căutare

Cheloo: “Toata viata mi-am dorit sa fiu....” Vezi ce ar fi ales juratul daca nu ar fi facut muzica!

Vi-l inchipuiti pe Cheloo preot? Intr-un schimb de replici cu un concurent, juratul a venit cu o declaratie care a lasat pe toata lumea cu gura cascata. Mai in gluma, mai in serios, in stilul caracteristic, Cheloo a spus in ce alte activitati s-ar fi implicat, daca nu era muzica. N-o sa-ti vina sa crezi ce a ales!

Cheloo: “Toata viata mi-am dorit sa fiu....” Vezi ce ar fi ales juratul daca nu ar fi facut muzica!
Ce ar fi facut Cheloo daca nu intra in industria muzicala?

Vi-l inchipuiti pe Cheloo preot? Intr-un schimb de replici cu un concurent, juratul a dat o replica care a lasat pe toata lumea cu gura cascata. Mai in gluma, mai in serios, in stilul caracteristic, Cheloo a spus in ce alte activitati s-ar fi implicat, daca nu era muzica. N-o sa-ti vina sa crezi ce a ales!

“Toata viata mi-am dorit sa fiu politist, popa sau infractor!” a spus Cheloo, luand prin surprindere intrega sala cu aceste optiuni controversate. Desi cu alte ocazii a declarat ca a inceput sa cante dintr-o intamplare, nimeni nu si-ar fi inchipuit ca acestea ar fi fost cele trei optiuni “deliberate” de pe lista lui. La fel, nimeni nu a reusit sa desluseasca daca era vorba de o gluma sau nu.

Pe acest fundal ambiguu, controversa nu era nici pe departe incheiata. Cheloo nu s-a rezumat la atat, asa ca a iesit la inaintare cu o alta replica, adresata aceluiasi concurent: “Eu consider ca vocatia dumneavoastra e sa ma bagati pe mine la puscarie!”

Catelul Deliei si-a facut un nou prieten la X Factor. Vezi concurentul care l-a dresat pe Louie!... Juratii X Factor dezbat probleme fierbinti in pauzele dintre filmari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x