Antena Căutare

Claudiu Chichirău răspunde provocării #pebune făcută de KFC. Ce a dezvăluit

Colaborarea dintre KFC și X Factor este menită să facă serile de vineri mai savuroase, cu muzică bună și mâncare la fel de bună. Claudiu Chichirău, concurentul X Factor, s-a pregătit să răspundă provocării #pebune de la KFC.

colaj kfc si x factor claudiu chichirau Galerie
Claudiu Chichirău răspunde provocării #pebune făcută de KFC. Ce a dezvăluit | Antena 1

KFC și X Factor au pornit la drum împreună, în această colaborare susținută de principii și filosofii comune, iar concurenții X Factor sunt gata să răspundă provocărilor.

Deși era emoționat și nerăbdător să intre pe scenă, Claudiu a putut detalia cum se simte atmosfera X Factor.

Claudiu Chichirău a acceptat provocarea #pebune

“Se simte foarte bune. E o atmosferă unica pe care fiecare om care are tangeță cu muzica ar trebui să o experimenteze măcar o dată în viață”, spune Claudiu.

Despre reacția juriului, după momentul său pe scenă, concurentul X Factor spune că a fost 100% pe bune.

“A fost sinceră, declarațiile la locul lor. Totul perfect”, a mai adăugat Claudiu.

Citește și: X Factor 2021, 12 noiembrie. Concurentele din grupa lui Florin Ristei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare

După ce a fost întrebat cât de diferit se simte X Factor pe scenă față de acasă, Claudiu a mărturisit:

“Aș vrea să spun că 100% diferit, dar merg pe o variantă mai mică. E total diferit. Emoția de pe scenă și din public, și din culise, backstage, nu se poate compara cu cea de la televizor unde vezi doar rezultatul final pentru care s-a muncit câteva săptămâni, luni de zile”, spune Claudiu.

Despre trăirea din acest show, concurentul X Factor a detaliat:

“Nici nu se poate explica în cuvinte cât de fain m-am simțit pe scenă”, a mai adăugat Claudiu.

Dintre toți jurații, Claudiu a povestit că Ștefan Bănică spune cel mai #pebune lucrurile pentru că face diferența între strictețe și naturalețe în același timp.

KFC și X Factor sunt #pebune

Cu X Factor și KFC, tot ce vezi și simți e pe #pebune. Sunt două branduri care au decis să colaboreze datorită lucrurilor pe care le au în comun: atât la KFC, cât și la X Factor, tot ce vezi și simți e autentic, de la pui proaspăt, gătit în restaurantele KFC, până la emoțiile concurenților și juraților aflați în platoul X Factor.

Citește și: eXtra Factor 2021, episodul 12. Ilona Brezoianu încearcă o nouă afacere. Naomi Hedman s-a aprovizionat de la piața pentru o ciorbă

Provocarea a fost îndeplinită și de influenceri cunoscuți din România

Artiștii și influencerii din campanie le susțin parteneriatul. Ei sunt gata să vină cu tot felul de surprize #pebune pentru zecile de mii de fani care îi apreciază. Stay tuned pentru a vedea postările lor din online.

eXtra Factor 2021, episodul 12. Ilona Brezoianu încearcă o nouă afacere. Naomi Hedman s-a aprovizionat de la piața pentr... Seara trecută, la Antena 1, Florin Ristei și-a ales concurentele pentru următoarea etapă X Factor. „Abia acum începe con...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x