Antena Căutare

Creaţa din Italia căreia îi plac pufuleţii şi micii! Jennifer Ciurez i-a dat pe juraţi pe spate cu vocea şi “Con Te Partiro”: “Am în minte doar fimul Pretty Woman. Eşti superbă!”

Jennifer Ciurez s-a născut în Italia (mama italiancă, tatăl român) şi este o bomboană de fată. Să vă mai spunem că îi plac micii, pufuleţii, sarmalele şi pilaful?!

Jennifer Ciurez s-a născut în Italia (mama italiancă, tatăl român) şi este o bomboană de fată. Să vă mai spunem că îi plac micii, pufuleţii, sarmalele şi pilaful?!

“Am nişte părinţi foarte simpatici, tata este nebun de tot iar mama insistă tot timpul să mănânc chestii verzi. S-au cunoscut într-un spital de psihiatrie. Nu ca pacienţi, ci ca voluntari”, povesteşte Jennifer. Despre juraţi nu ştie prea multe, dar modul ei de a fi îi cucereşte iremediabil.

“Nu ştiu ce îţi fac dacă nu cânţi cum trebuie”, îi spune Delia înainte de primul acord din “Con Te Partiro”. Degeaba! Jennifer Ciurez îi ridică pe juraţi de pe scaune: “Am în minte doar filmul “Pretty Woman. Eşti superbă”!

Cu CINCI de “DA”(da, aţi citit bine!) şi cu zâmbetul la purtător, italianca noastră pleacă de pe scenă cu lacrimi în ochi şi cu o pungă de pufuleţi!

Descarcă acum aplicația „X Factor” și votează-ți favoritul! Detalii pe http://a1.ro/xfactor/

Nu rata „X Factor” de săptămâna viitoare, vineri de la ora 21.00!

Roby Roberto la “X Factor”?! Gabriel Haralambie Lefter a făcut show total: “M-ai surprins total, beton armat!”... Ce timbru, câtă forţă! Vlad Ciogoreanu, o voce specială şi o chitară plină de “minuni”: “Eşti true, mi-a plăcut super mu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x