Antena Căutare

Cristi și Alex, rivali pe scena X Factor şi fraţi în viaţa de zi cu zi

Au făcut senzaţie la X Factor cu vocile lor, dar sunt în competiţie deşi sunt fraţi de sânge. Cristian Goaie şi Alexandru Florea poartă nume diferite, însă au în comun pasiunea pentru muzică.

Au făcut senzaţie la X Factor cu vocile lor, dar sunt în competiţie deşi sunt fraţi de sânge. Cristian Goaie şi Alexandru Florea poartă nume diferite, însă au în comun pasiunea pentru muzică.

Cea mai dură luptă care s-a dat vreodată pe scena X Factor a avut loc între doi fraţi: Alex şi Cristi. "Salut, eu sunt Alex Florea si eu sunt Cristi Goaie. Desi numele nu spune asta, noi suntem frati si chiar frati buni de acelasi tata si aceeasi mama", așa s-au prezentat cei doi atunci când au pășit pe scena X Factor.

"De ce nu te cheama Goaie?", aceeași veche întrebare, același vechi răspuns pentru Cristi.

In momentul in care m-am nascut eu, tata ca fost plecat in armata, n-a putut sa vina sa ma recunoasca si am ramas cu numele mamei. Lumea rade de numele asta si la un moment dat as vrea sa mi-l schimb", povestește cel care a făcut spectacol în echipa lui Brenciu. Cristi Goaie a făcut spectacol cu piesa "Mă întorc la tine mare albastră" și, chiar dacă a intrat la duel, a fost preferat de mentorul său, în detrimentul Monicăi Sannino, care a părăsit concursul.

Dar să ne întoarcem la cei doi frați, care au poposit în platoul "Acces Direct" și care s-au pus pe spus povești de viață și care, la final, ne-au încântat cu piesa "”What goes around comes around”, interpretată live.

Miruna Buză, Monica Sannino și R-Twins, primele gânduri după eliminarea de la X Factor... Nicoleta Nucă, imobilizată pe scena „X Factor” în prima gală live...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x