Antena Căutare

Cristina Bazavan: "De ce nu vreau sa planga Cheloo"

Din aprilie 2005 si pina in mai 2011, Cristina Bazavan a fost unul dintre oamenii cheie ai revistei Tabu, al carei redactor sef a fost. Are o serie impresionanta de personalitati culturale internationale pe care le- a intervievat de-a lungul timpului (Steve McCurry, Milla Jovovich, Ziggy Marley, Guilermo Arriaga, Rebecca Miller, Gilbert Adair, Milos Forman, Miles Aldrige, Eugenio Recuenco, Olga Kurilenko, Margaret Atwood, Annie Proulx, Victoria Abril, Vanessa Redgrave etc).
A devenit cunoscuta in mass media romaneasca drept una dintre vocile Europa FM, activitatea sa in radio desfasurindu-se pe parcursul a 12 ani. A facut parte din echipa care a creat brandul Europa FM, realizind o performanta unica in Europa: statia a ajuns nr. 1 national în 6 luni de la lansare, fiind cea mai spectaculoasă lansare a unui post de radio. A făcut parte din echipa care a formatat şi rebranduit Radio 21 la sfîrşitul anilor ‘90 şi a fost consultant pentru lansarea Radio Guerrilla.

Speaker la conferinte nationale pe teme legate de media, industria online, femei.

Cristina a postat pe blogul sau un articol despre o promisiune facuta inainte de show: "scriu aceste rinduri cu un gind important in minte “ai grija ce spui pt ca ai toate sansele sa nu te mai primeasca in galele X factor”

eu sunt fan si profit (ba chiar ii santajez sentimental) de toti prietenii mei din Antena ca sa aflu lucruri in avans si sa merg la galele live, dar poate mi-o fur de data asta pentru ca vreau sa scriu despre Cheloo.

*

acum citeva saptamini, intr-un exces de zel si de ego, am pus un status pe facebook in care am spus ca voi munci gratis ca PR pentru concurentul care il va face pe Cheloo sa plinga, bazindu-ma desigur pe faptul ca nu o sa se intimple asta, deci nu voi fi mai ocupata decit deja sunt.

de pe la mijlocul acestei saptamini, de cind am auzit ca in Judge House a fost cu plinsete si tensiuni mari, nu mai stiu ce sa fac ca sa vad daca plinge sau nu Cheloo in episodul din seara asta. mi-am adunat chiar si prietenii de pe facebook sa o induplecam pe Ortansa Ichim, story editor la X Factor, poate poate ma cheama in biroul ei magic (camera secreta X Factor, am mai scris despre ea) si ma lasa sa vad secventa care imi va spune daca am un nou contract – cu obligatii doar din partea mea – pentru un an de zile.

Ortansa – ba a avut treaba, ba m-a invitat cind aveam eu treaba. asa ca tot ce am aflat e ca au fost toti 8 concurentii lui Cheloo foarte buni, ca trebuie sa elimine jumatate si ca si Cheloo le-a spus ca “toti sunteti artisti buni, puteti face bani cu vocea”...

citeste continuarea aici

Astazi, la X Factor: antrenamente in casele juratilor, invitati supriza si lacrimi... In timpul vizitei la casele juratilor, o concurenta si-a facut colegul de trupa sa planga!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x