Antena Căutare

Dan Bittman, despre concurentii de la X Factor: "Copiii de 14 ani sunt lipsiti de inhibitii si extraordinar de talentati"

Dan Bittman isi imparte timpul intre Holograf si X Factor. Duminica aceasta, de la ora 20.30, incepe X Factor sezonul 3, iar maine, Holograf lanseaza videoclipul piesei "Roua diminetii".

Dan Bittman isi imparte timpul intre Holograf si X Factor. Duminica aceasta, de la ora 20.30, incepe X Factor sezonul 3 iar maine, Holograf lanseaza videoclipul piesei "Roua diminetii".

Juratul X Factor a povestit, la Observator, cum a ajuns aceasta piesa de pe ultimul album "Love Affair" o parte din coloana sonora a filmului romanesc, "Ultimul zburator" dar si ce pregateste impreuna cu restul juratilor pentru premiera X Factor:

"De-abia astept sa inceapa X Factor. [...] Este un spectacol exceptional, a crescut foarte mult. Anul acesta o sa aveti surprize extraordinare, nivelul concurentilor este foarte ridicat, iar copiii de 14 ani au fost lasati sa se inscrie in concurs. Categoria asta [14 ani] e fabuloasa! Copiii sunt lipsiti de inhibitii, nu au emotii, vin pe scena si canta extraordinar! Au venit super voci si super talente".

Pana duminica, veti putea sa il vedeti pe juratul Bittman "in actiune" cu trupa in videoclipul piesei "Roua diminetii", regizat chiar de fiul bateristului formatiei, George Petrosel.

Juratul Dan Bittman isi antreneaza baiatul pentru X Factor... Pe drumul amintirilor, cu Ioan Man: "Eram obisnuit sa fiu cocolosit, iar X Factor a schimbat asta. Cheloo a fost ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x