Antena Căutare

Factorul X nu a lipsit de la B'ESTFEST!

X Factor a fost prezent si la cel mai tare festival al verii, B'ESTFEST Summer Camp! Astfel, fanii au avut ocazia sa se fotografieze langaBenji Webbe, solistul trupei Skinhead, un artist cu factorul X in sange, atitudine si voce.

Skindred, trupa galeza alcatuita din 4 membri - Arya Goggin (tobe), Benji Webbe (voce), Dan Pugsley (bass) si Mikeydemus (chitara) - are un stil muzical extrem de versatil, ce imbina rock-ul alternativ si heavy metal-ul cu elemente reggae si punk rock.

Oare vor fi, la X Factor, tineri care sa rupa bariera conventionalului? Nimic nu este exclus, mai ales dupa festivalul B'ESTFEST! E posibil sa vedem pe scena artisti pentru care amestecul de elemente si atitudine sa fie principiu de baza.

De urmarit cum va reactiona Cheloo in cazul unor astfel de experimente, tinand cont de faptul ca si trupa Parazitii trece printr-un proces de metamorfoza.

Un transexual, vedeta show-ului X Factor Filipine. Vezi cum canta o piesa rock!... Juratul X Factor, Britney Spears, a fost la un pas de moarte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x