Antena Căutare

Filip Dongo, de pe patul de spital, direct pe scena de la „X Factor”

De la adolescenţi, la persoane trecute de mult de prima tinereţe, peste 5000 de concurenţi s-au prezentat şi în acest an în faţa noii generaţii de juraţi „X Factor”, convinşi că au voce, charismă, prezenţă scenică, că pot transmite emoţie şi pot face show la puterea X

De la adolescenţi, la persoane trecute de mult de prima tinereţe, peste 5000 de concurenţi s-au prezentat şi în acest an în faţa noii generaţii de juraţi „X Factor”, convinşi că au voce, charismă, prezenţă scenică, că pot transmite emoţie şi pot face show la puterea X.

Mulţi dintre aceştia însă i-au uimit pe cei trei juraţi, diva Delia, rock-starul Bănică şi showmanul Brenciu, cu poveşti de viaţă cutremurătoare.

Printre ei şi Filip Dongo, un tânăr de doar 17 ani, care a reuşit să sfideze moartea. În jurul vârstei de 8-9 ani, Filip nu a mai putut să meargă, iar diagnosticul medicilor a fost unul cumplit, o formă de cancer ce risca să îi se împrăştie în tot corpul. Au urmat luni grele de chimioterapie, la care organismul lui nu a răspuns corespunzător şi tânărul a fost la un pas de moarte, din cauza unui stop cardio-respirator. „Erau dureri foarte mari şi seara nu prea puteam să dorm. Ascultam muzică şi plângeam. Era felul meu de a mă linişti!”, povesteşte Filip, care mai spune că a aşteptat momentul în care nu va mai avea nevoie de cârje, tocmai pentru a veni la „X Factor”.

În această seară, Filip vine în faţa juraţilor „X Factor”, să îşi îndeplinească visul. A pregătit un moment special şi şi-a adus cu el şi chitara, la care a învăţat să cânte în urmă cu doi ani. Rock-starul Bănică i-a povestit cum a început el să cânte la acest instrument: „M-am apucat de chitară pe la 13 ani şi tot aşa, ca tine, m-am dus o singură dată cu chitara la liceu, era unul puternic, dar puternic, ştia trei acorduri, dar i-am zis să mă înveţe şi pe mine. Şi ştii de ce? El cânta cu chitara, eu la pian şi toate fetele fugeau după el. Dar n-a vrut să-mi arate, al naibii!”, a mărturisit juratul. Întregul moment va putea fi urmărit în această seară, de la 20:30, în cel mai nou episod „X Factor”, la Antena 1.

La 77 de ani, a cântat cu unii dintre cei mai mari cântăreţi ai lumii şi vine în seara asta la „X Factor”... Le-a spus că vin să se uite, dar au trăit surpriza vieţii! Reacţie DE MILIOANE a părinţilor când şi-au văzut FATA pe sce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x