Antena Căutare

Horia Brenciu, detalii INEDITE despre relaţia cu Ştefan Bănică: "Cred că atitudinea asta face parte din noua lui strategie"

Mai sunt doar câteva zile până la începerea unui nou sezon X Factor, iar Horia Brenciu a dezvăluit detalii neştiute despre show. Ce aşteptări are de la noii concurenţi şi cum se va înţelege cu colegul său de breaslă, află în cele ce urmează:

Mai sunt doar câteva zile până la începerea unui nou sezon X Factor, iar Horia Brenciu a dezvăluit detalii neştiute despre show. Ce aşteptări are de la noii concurenţi şi cum se va înţelege cu colegul său de breaslă, află în cele ce urmează:

1. Toamna asta înseamnă sezonul 5 de „X Factor” şi al doilea pentru tine. Ce ai învăţat din experienţa de anul trecut şi vei folosi acum ca jurat?
Am invatat, o data-n plus, ca trebuie sa respecti publicul. Am facut si un targ, pe care-l fac anual de vreo trei ani incoace. Eu o sa-i aduc multe zambete si emotii, de-a lungul acestui sezon cinci, iar el il va ajuta pe concurentul meu sa castige marele titlu! 

2. De cine ţi-a fost cel mai dor în vacanţa asta dintre sezoane, dintre colegii de la „X Factor”?
De Stefan. L-am si visat, de altfel. Cu Delia ma vad ceva mai des. Pregatim un moment special pentru spectacolul dedicat lui Sinatra si am mai reusit sa vorbim pe indelete despre... lume si viata.

3. Care sunt noutăţile acestui sezon cu nr. 5?
Stefan e ceva mai zambitor si mai darnic in aprecieri, in special la adresa mea. Cred ca atitudinea asta face parte din noua lui strategie. Delia, dincolo de culoarea ei de par ravisanta, este o partenera suprinzatoare de juriu. Anul asta mi-a demostrat ca poate fi si o partenera exceptionala de dans. Nepotii mei, Razvan si Dani, au strabatut tara-n lung si-n lat dupa concurenti si in momentele de relaxare mi-au citit toate cartile pe care le-am scos in ultima vreme. Cred ca au realizat si ei ca in toamna asta aniversam 15 de NEATA si vor sa capete mai multa experienta. Va vine sa credeti sau nu, dar in toamna anului 2000 spuneam pentru prima data „’neata” la Antena 1. Si totusi, revenind la X FACTOR, nimic din ce v-am povestit mai sus nu ar fi avut valoare fara avalansa de concurenti extraordinari care s-a abatut asupra noastra in acest sezon cinci.

4. Ce speri să vezi pe scena emisiunii în acest sezon?
Exact ce scrie pe spatele scaunului meu: spectacol, iar auditiile au respectat intocmai dorinta mea. Nu stiu ce grupa mi se va atribui, anul asta, dar primul meu sfat catre elevii mei va fi sa faca totul ca sa ajunga la inimile publicului. Nu pot sa detaliez si modalitatile. Secret de jurat! 

5. Ce te-a uimit cel mai mult la audiţiile prin ţară?
Rulota celor 2 prezentatori!

FOTO: Mare atenție! Concurenții care NU cântă bine, vor fi luați la... JIU JITSU de Delia... EMOȚIILE CRESC! Aceasta este surpriza pregătită de Ștefan Bănică Jr. pentru fanii săi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x