Antena Căutare

Jurat X Factor la curtea Reginei Angliei: Gary Barlow a devenit Ofiter al Imperiului Britanic

Daca mai aveam nevoie de o confirmare a faptului ca X Factor este unul dintre cele mai apreciate si respectate show-uri TV din lume, iata ca am primi-o, direct din mainile Reginei Angliei. Unul din juratii X Factor UK, Gary Barlow, a primit una din cele mai mari distinctii acordate unui britanic: rangul de Ofiter al Imperiului Britanic (OBE).

Jurat X Factor la curtea Reginei Angliei: Gary Barlow a devenit Ofiter al Imperiului Britanic Galerie
Regina Angliei l-a investit pe Gary Barlow cu Ordinul Imperiului Britanic, rangul de Ofiter

Daca mai aveam nevoie de o confirmare a faptului ca X Factor este unul dintre cele mai apreciate si respectate show-uri TV din lume, iata ca Regina Angliei ne-a acordat-o. Unul din juratii X Factor UK, Gary Barlow, a primit una din cele mai mari distinctii acordate unui britanic: rangul de Ofiter al Imperiului Britanic (OBE).

Cum a ajuns Gary Barlow aici? El a fost unul din oamenii pe care s-a bazat Regina Elisabeta a II-a in iunie, la Jubileul de Diamant, ceremonie la care au fost invitati cei mai mari artisti ai lumii, printre care si Stevie Wonder si Sir Paul McCartney.

Se pare ca juratul X Factor i-a atras atentia Reginei, care a anuntat la doua zile dupa eveniment ca il va numi Ofiter al Imperiului Britanic. Barlow a fost investit in mod oficial ieri, pentru serviciile aduse industriei de entertainment si actele de caritate pe care le face regulat.

Ca orice om obisnuit, cantaretul a fost luat prin surprindere de distinctia acordata. Nu i-a venit sa creada ca acest lucru va avea loc pana ce nu a fost pus in fata faptului implinit, relateaza The Sun. "Sunt foarte mandru de onoarea acordata", a spus acesta.

foto: thesun.co.uk

Nadir le-a oferit fanelor sale o seara de neuitat: trandafiri, serenada si o cina superba... Loreen A ASCULTAT voci bune la X Factor si s-a imprietenit cu unul din concurenti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x