Antena Căutare

Jurata X Factor, Delia, a lansat un nou single, in colaborare cu Gojira si Planet H

Cea mai surprinzatoare colaborare a anului 2013 vine de la Delia, Gojira si Planet H! Cei trei s-au cunoscut prin intermediul prietenilor si au legat o stransa conexiune inca de la prima conversatie. Cum Delia este un artist complex, aceasta a fost incantata de ideea de a canta pe cea mai noua piesa produsa de Gojira si Planet H, single cu influente electro-dub.

Planet H (Paul Opris) este un muzician si producator din Cluj-Napoca, absolvent al Academiei de Muzica "Gheorghe Dima” din acelasi oras. A fondat formatiile rock Narkoma si Godmode, iar de 10 ani face si muzica electronica. Este renumit pentru remixurile dubstep ale pieselor: Vita de Vie - "Varza", ROA - "Ne place", Coma - "Coboara-ma in Rai". In prima jumatate a lui 2012, a produs impreuna cu Gojira piesele "Da-i mai tare" (feat. DOC) si "Fugi!"(feat. Deliric 1) - doua colaborari cu unii dintre cei mai populari artisti hip-hop din Romania.

Pe numele sau real George Andreescu, Gojira activeaza inca din 2005 pe scena muzicala electro-techno-pop autohtona, fiind renumit pentru mixurile sale de bass imbinate cu ritmuri techno, breakbeat si dubstep. Debutand ca si opening act pentru Faithless, a continuat sa apara pe scena alaturi de nume ca Prodigy, Pendulum, Faithless, Massive Attack.

Nu uita: poti urmari primul episod X Factor in AVANPREMIERA, de la ora 10.00, duminica, pe AntenaPlay!

De asemenea, o sa poti vedea LIVE X Factor, de la ora 20.30, aici!

Mai ceva ca la Top Chef! Cheloo, despre un concurent: „Ne-a adus un tort cu bile de aluminiu, vopsit si plin de sange”... Juratul Cheloo, dezamagit de o persoana importanta din viata lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x