Antena Căutare

Juratii i-au "umplut" televizorul si domnu' Dan, visele

Ce-avem noi aici... o blonda carismatica de 17 ani, slabuta, zambitoare, exact pe gustul domnului Dan Bittman. Francesca are look de star, dar cu vocea cum sta?

Ce-avem noi aici... o blonda carismatica de 17 ani, slabuta, zambitoare, exact pe gustul domnului Dan Bittman. Paseste pe X in sandale cu toc, rochie de culoarea sampaniei, cu paiete, scurta-scurta si infrunta fluieraturile admirative ale publicului cu gratie. Bittman o "ia la ochi": "de la 17 ani in jos imi pica mie... " iar Delia nu rateaza ocazia de a-si tachina colegul: "cu tronc!".

Francesca ar vrea sa inceapa auditia, insa ca de fiecare data, juriul e interesat nu numai de voce ci si de asteptarile concurentilor. Provocata de jurata noastra, concurenta da tot din casa, cala detectorul de minciuni: "Intotdeauna mi-a placut domnu' Dan. Voi mi-ati umplut televizorul, am copilarit cu voi... ". Simpatica blondina, dar cum laudele nu sunt un criteriu de admitere la X Factor, juratii vor sa vada miscare scenica, voce, conexiune cu publicul.

Francesca lasa hit-urile pop si r'n'b deoparte si abordeaza o piesa jazz, "Summertime". Nu e rau, desi notele inalte cam zgarie urechea auditoriului. E convinsa insa ca poate aborda si alte piese asa ca din partea domnului Dan, este un DA cu siguranta. Delia o trece fara discutii, iar Cheloo se lasa in voia instinctului sau: "DA, mie chiar mi-a placut."

Cand Traian zice "Mrrrrrr", noi spunem "Nuuuuu"!... Rucsanda, cea care cauta senzatii desi e pudica!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x