Antena Căutare

Lupta pentru cei 200.000 de euro se ascute. Auditiile X Factor au ajuns la final!

Am strabatut tara in lung si in lat, am ascultat sute de concurenti si am avut parte de nenumarate momente inedite. Prima etapa a cautarii factorului X a ajuns la final. Auditiile pentru cel de-al doilea sezon X Factor se incheie astazi, dupa aproape doua luni in forta. Urmeaza tabara de pregatire. Lupta pentru marele premiu in valoare de 200.000 de euro se ascute.

Delia, Cheloo si Dan Bittman se afla si astazi la Palatul Copiilor din Bucuresti, in ultima zi de auditii X Factor. In fata lor au venit sute de romani de toate varstele dornici sa ii convinga ca au o voce foarte buna, carisma, ca pot face show si transmite emotie sau, altfel spus, ca au factorul X.

Fiecare concurent care a urcat pe scena X Factor a incercat sa impresioneze juriul, fie cu melodiile alese si modul in care le-a interpretat, fie cu o coregrafie deosebita, fie cu mici gesturi care sa le aduca un verdict favorabil. De pilda, o concurenta de la Cluj le-a gatit tiramisu, o alta de la Iasi s-a oferit sa imparta cu cei trei jurati marele premiu in valoare de 200.000 de euro, in cazul in care il va castiga, iar lista exemplelor poate continua.

Astazi, alti concurenti incearca sa arate ca merita sa treaca in etapa urmatoare. Cei trei jurati vor ramane pana deseara la Palatul Copiilor din Bucuresti, locul in care cei care isi doresc sa asiste la un spectacol la puterea X sau sa ii vada pe Delia, Cheloo si Dan Bittman in calitate de jurati, pot veni la ora 15.00.

Dupa etapa auditiilor, urmeaza tabara de pregatire. Toti cei care au primit un raspuns afirmativ din partea juratilor vor intra intr-un cantonament de trei zile la Bucuresti. Vor avea parte de pregatire, dar si de teste, la finalul carora vor ramane 24 de semifinalisti.

X Factor continua si astazi in Bucuresti. Delia, Cheloo si Dan Bittman cauta factorul X in Capitala... VIDEO! Se cern talentele la X Factor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x