Antena Căutare

Mihai si Gabriel: roXtarurile fara factorul X

Ei sunt! Mihai Manda si Gabriel Pancis. Bucuresteni, 21 de ani bucata. Suflete de metal insetate de glorie. Se cunosc de cand erau mici. De aproape 14 ani. Cand certurile si injuraturile erau la ordinea zilei. Ca asa e intre prieteni. “Suntem doi. Doua sanse. Ne ajutam si o sa iasa bine”, spune Gabriel.

Ei sunt! Mihai Manda si Gabriel Pancis. Bucuresteni, 21 de ani bucata. Suflete de metal insetate de glorie. Se cunosc de cand erau mici. De aproape 14 ani. Cand certurile si injuraturile erau la ordinea zilei. Ca asa e intre prieteni. “Suntem doi. Doua sanse. Ne ajutam si o sa iasa bine”, spune Gabriel.

Mihai se incumeta sa intre primul. Stie ce-l asteapta pentru ca a mai participat la X Factor, insa n-a invatat nimic. Tot cu aceeasi nonsalanta se arunca in gura lupilor. Spune ca e ajutor de bucatar. “COOL”, zice apasat Delia. “La serviciu sunt baiat bun, seara, sunt baiat rau”. “Si, ce faci seara?”, intreaba curios Bittman. “Ies cu baietii la o bere. Cant”, raspunde prompt rockerul. “Si ce vrei de la viata noastra? Aaa, asta, viata ta...”, il ia la rost juratul. “De la viata mea... vreau sa ajung un mare cantaret de rock”.

Kryptonite, ca-n Superman!

Ca sa impresioneze juriul, a ales sa se prezinte cu piesa “Kryptonite”, single-ul care le-a adus faima baietilor de la “3 doors down”. “Opa, asta e piesa frumoasa, sa stii. Ai grija cum o canti”, il avertizeaza Bittman.

Nici nu se aud bine primele acorduri de chitara, ca Mihai a si uitat ca se afla la un concurs. Isi traieste visul de a fi “roXstar” chiar la X Factor, facand abstractie de juriu. “Mainile sus, oameni buni!”, striga acesta. Pare un inceput promitator. Pana si Delia ii asculta indemnul si ridica o mana. Cu un zambet machiavelic pe chip, parca manuieste un bici invizibil. That's the spirit! Si Delia o stie.

Incepe sa cante. Bittman schiteaza un suras in coltul gurii, care spune multe... I s-au adeverit temerile. Rockerul n-are factorul X. Cheloo ramane perplex. Desi baietii se distreaza in backstage, facand pogo, dupa datina, la scurt timp, Dan Bittman ridica si el mana. Dar nu in semn de sustinere, ci pentru a pune capat nefericitului moment. “Pentru rock, si ce vrei tu sa canti, iti trebuie o voce de-aia cum aveam eu dupa ce ma taiasem la gat cu ciobul”, zice Bittman. Cheloo, si mai taios decat ciobul lui Bittman: “Un miel rock, frate. Nu asa se face, crede-ma”. Dupa asa cuvinte grele si trei de NU, mai e ceva de zis? Concurentul nostru face stanga-imprejur si se intoarce de unde a venit.

Ca "Mihail si Gavril"... nedespartiti!

A doua zi, ce sa vezi? Revine la X Factor, dar in calitate de sustinator. E momentul sa-si incerce norocul si Gabriel, tovarasul lui. “Mihail” si “Gavril” sunt nedespartiti. Spera sa reuseasca macar unul dintre ei. Dar, ce-i drept, numai o interventie divina i-ar mai putea ajuta...

A pornit negativul. Cine s-ar fi gandit ca a venit sa cante "Dirty Diana", a lui MJ? Dupa un cuvant jumate, ii piere glasul. De rusine, strange din ochi si se intoarce cu spatele la public. "Sa vina colegul, sa termine el!", propune Cheloo. Atat le-a trebuit vikingilor din culise, ca au si dat navala pe scena. Au venit cu "aparate si jucarele" ca sa faca o coregrafie. Dar ce-a iesit a fost circ! S-au carat in carca, au stat in cap, apoi si-au spart chitare in cap. Au strigat cu totii: "IT'S MY LIFE!", in frunte cu Delia. S-au distrat pe cinste!

Cat despre cei doi concurenti, ce sa mai zicem... Anul trecut au cantat impreuna. N-au avut noroc. Anul acesta separat. Tot fara noroc. In sezonul patru incercati sa nu mai veniti, baieti. Poate asa va veti gasi norocul! In alta parte, bineinteles...

Daca n-ai, nai!... Premiera la "Neatza": Florin Ristei & FreeStay - "Happiness is you"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x