Antena Căutare

O poveste de viaţă tulburătoare! Deşi are mari probleme de vorbire, a avut curajul să urce pe scena X Factor

Atunci când spui „X Factor”, spui emoţie şi atitudine de învingător pe scenă, iar asta au simţit-o pe pielea lor cei trei juraţi atunci când s-a prezentat, în faţa lor, un puşti de doar 16 ani, cu grave probleme de vorbire.

Atunci când spui „X Factor”, spui emoţie şi atitudine de învingător pe scenă, iar asta au simţit-o pe pielea lor cei trei juraţi atunci când s-a prezentat în faţa lor un puşti de doar 16 ani, cu grave probleme de vorbire.


Say Ufuk, concurentul de origine româno-turcă-arabă, le-a povestit juraţilor că viaţa l-a încercat din greu. Abandonat de mamă la doar 5 zile, a fost crescut cu mari greutăţi de către bunici, pentru care vrea să lupte toată viaţa, ca să îi răsplătească. Tatăl său a murit când Say avea doar şase ani, iar necazurile nu s-au oprit aici: a suferit şi o operaţie în urma căreia i-au fost afectate corzile vocale, ba chiar exista riscul să nu mai poată vorbi niciodată. Cu mari probleme de dicţie, poate şi din cauza faptului că are limba despicată, Say a ştiut exact ce melodie să-şi aleagă, pentru a le câştiga inimile juraţilor, care cu greu şi-au putut stăpâni lacrimile.


„M-ai emoţionat pentru că, în ciuda acestui defect de vorbire pe care îl ai, ai ştiut să îţi alegi repertoriul şi mi-ai transmis o stare. Nu mă aşteptam. M-ai surprins... Nu ai cântat perfect, dar a fost mai importantă starea pe care mi-ai indus-o”, i-a mărturisit rock-starul Bănică, în vreme ce Delia i-a spus: „Ai un timbru de îngeraş”. Acesta a fost momentul în care Say a fugit către jurată, a îmbrăţisat-o şi i-a furat un pupic.

Întregul moment va putea fi urmărit în această seară, de la 20:30, în cel mai nou episod „X Factor”, la Antena 1, când telespectatorii vor afla şi dacă Say merge sau nu în următoarea etapă a concursului.

Juratul Ştefan Bănică a făcut o mărturisire emoţionantă la X Factor: "El a fost idolul copilăriei mele"... A demonstrat că nu este doar o „păpușă Barbie” din Chișinău! Tipa are o voce PUTERNICĂ!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x