Antena Căutare

Stela Boţan, exemplul perfect pentru talent şi frumuseţe! "A apărut lumina în ochii tăi. Ai cântat excepţional"

S-a născut pentru a străluci pe scenă, în lumina reflectoarelor şi adoră să fie în centrul atenţiei. Stela Boţan i-a cucerit pe cei trei juraţi cu naturaleţea, simplitatea şi talentul său deosebit

S-a născut pentru a străluci pe scenă, în lumina reflectoarelor şi adoră să fie în centrul atenţiei. Stela Boţan i-a cucerit pe cei trei juraţi cu naturaleţea, simplitatea şi talentul său deosebit.

Chiar dacă părinţii ei nu prea sunt de acord cu pasiunea sa pentru muzică, Stela nu ţine cont de părerile lor şi e hotărâtă să îşi îndeplinească visul. "Dintotdeauna am vrut să fiu pe scenă şi muzica înseamnă totul pentru mine. Părinţii mei nu ştiu că am venit la preselecţii. O să le fac o surpriză şi o să mă vadă direct la televizor", povesteşte concurenta.

Pentru că nu poate sta departe de televiziune, Stela lucrează la un post TV muzical, în Chişinău. Îi place la nebunie ce face şi vorbeşte cu drag despre munca sa.

Dar hai să ne întoarcem la momentul său de pe scena X Factor, pentru că merită! Stela a ales o piesă emoţionantă, grea, dar care îi pune în evidenţă calităţile vocale. Cântă cu lejeritate şi reuşeşte să transmită emoţie prin toţi porii.

"Eşti o fată specială şi ai ales o piesă deosebită", i-a spus Delia. "La început, am avut senzaţia că te grăbeşti. Apoi, a apărut lumina în ochii tăi, iar acel moment a fost senzaţional. M-ai emoţionat, ai cântat excepţional. Bravo", a continuat şi Ştefan Bănică. Drumul Stelei la X Factor de abia acum începeeee!

Say Ufuk, copilul cu GLAS DE ÎNGER! A fost abandonat de mamă, tatăl a murit, dar Dumnezeu i-a oferit un dar DIVIN!... “Elvis de România” a ridicat sala în picioare la X Factor! Delia, cucerită de talentatul concurent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x