Antena Căutare

X Factor 2021, 10 decembrie. Mihai Turbatu cântă impecabil o piesă de la Boyz II Men - „End Of The Road”, în etapa de Battles

Mihai Turbatu a creat un moment foarte frumos pe scenă, în etapa de Battles, de la X Factor, cu o interpretare inegalabilă a piesei „End of the Road”.

X Factor 2021, 10 decembrie. Mihai Turbatu cântă impecabil o piesă de la Boyz II Men - „End Of The Road”, în etapa de Battles Galerie
X Factor 2021, 10 decembrie. Mihai Turbatu cântă impecabil o piesă de la Boyz II Men - „End Of The Road”, în etapa de Battles | Antena 1

Mihai Turbatu a creat un moment impresionant pe scena X Factor cu interpretarea sa magistrală a piesei „End of the Road” de la Boyz II Men, pentru care a fost foarte apreciat de jurați.

Mihai Turbatu, performanța vocală inegalabilă de la X Factor 2021, în etapa de Battles

Mihai Turbatu a pus în scenă o interpretare superbă a unei piese de dragoste, despre care unii jurați au spus că i-a ieșit perfect. Concurent din categoria lui Ștefan Bănică, Mihai Turbatu a demonstrat că deține toate atuu-urile necesare pentru a se afla în această competiție.

A cântat cu multă tehnică vocală, care a fost apreciată de juriu.

„În loc să mă bucur după Bootcamp, am fost dezamăgit că nu am făcut tot ce puteam. Înainte spuneau că nu-mi dau tot interesul. Nu știu, am multe așteptări de la mine”, a spus concurentul, înainte de cânta.

Jurizare Mihai Turbatu din etapa de Battles, la X Factor 2021, 10 decembrie

„Am cântat piesa asta acum 8 ani la Dueluri și ai cântat-o mult mai bine, dar 0 emoție. E una dintre cele mai frumoase piese de dragoste, dar au fost chestii pe piesă care nu au fost bune”, spune Florin Ristei.

„Ai avut la un moment dat niște respirații bune, e un cântec de grup pe care tu l-ai cântat foarte bine. Mie mi-a plăcut, felicitări”, spune Loredana.

„Ești un concurent valoros din echipa lui Ștefan și cred că va ține de tine”, spune Delia.

Citește și: X Factor 2021, 3 decembrie. Mihai Turbatu, interpretare magistrală a piesei „A Song For You”: „Cea mai bună voce”

„În primul rând bravo, e un salt de la repetiție la spectacol, te felicit. Ca un cântăreț profesionist ai stat pe scenă, e ok, bravo”, spune Ștefan Bănică.

Cine este Mihai Turbatu de la X Factor 2021

Mihai Turbatu are 20 de ani și face parte dintr-o trupă de cover-uri.

Concurentul X Factor a mărturisit că a făcut schimbări drastice în viața lui după ce ajunsese la 100 kilograme. Mihai s-a ambiționat foarte tare să slăbească și acum a ajuns la greutatea ideală, făcând mult sport.

“E vorba de voință, e vorba de cât îți dorești tu. (…) E vorba și de talent la muzică, față de slăbit”, a mai zis Mihai.

Citește și: X Factor 2021, 5 noiembrie. Mihai Turbatu a luat cu asalt scena, cu piesa Superstition. „Trebuie să te descătușezi”

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 10 decembrie. Cine merge mai departe în competiție. Jurații au ales concurenții pentru etapa Battles 2... X Factor 2021, 10 decembrie. Ionuț Hanțig a intrat în filmul muzical al lui Harry Styles și a cântat superb „Sign of the...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x