Antena Căutare

X Factor 2021, 22 octombrie. Elie Haddad a impresionat cu povestea sa de dragoste și cu interpretarea - „House Of The Rising Sun”

Elie Haddad a avut o interpretare superbă a piesei „House Of The Rising Sun” la X Factor 2021, iar jurații l-au felicitat pentru alegerea făcută.

Elie Hadad a impresionat cu povestea sa de dragoste și cu interpretarea - „House Of The Rising Sun” la X Factor 2021 Galerie
Elie Hadad a impresionat cu povestea sa de dragoste și cu interpretarea - „House Of The Rising Sun” la X Factor 2021 | Antena 1

Elie Haddad a venit la X Factor alături de soția sa și a povestit cum a reușit să o cucerească, înainte de a cânta pe scenă. Originar din Liban, Eli a reușit să ia trei voturi de DA și unul de NU din partea juraților.

Elie Haddad, interpretarea impecabilă a piesei „House Of The Rising Sun” pe scena X Factor 2021

Elie Haddad a reușit să creeze o atmosferă superbă, de concert, la X Factor România, sezonul 10. Artistul a povestit că a venit la X Factor doarece iubește muzica, iatr jurații au fost surprinși de calitățile sale vocale.

Citește și: X Factor 2021, 8 octombrie. Delia Andreea Racu a interpretat I Never Loved A Man, o piesă foarte grea, dar a făcut spectacol

A primit 3 voturi de DA și unul de NU de la Loredana, pentru a-l lăsa să poată intra într-un grup de la Delia.

Ce i-au spus jurații.

Jurizare Elie Haddad la X Factor, 22 octombrie 2021

„Ai o super voce, ești foarte sigur pe tine. Mi-ai plăcut foarte mult, transmiți lucruri. Ai primul DA de la mine”, spune Delia.

„Cu chitara e greu să ridici o sală în picioare, nu am mai auzit așa variantă la piesa asta, ai un mare DA de la mine”, spune Florin Ristei.

Citește și: X Factor 2021, 8 octombrie. Florin Iordache, fostul membru al trupei Krypton, a cântat Man In The Mirror: "Ești o surpriză"

„3 de DA”, spune Ștefan Bănică.

„Pe mine m-ai sedus”, spune Delia.

„O să-ți dau un NU ca să o ajut pe colega mea Delia, pentru un grup, așa că NU”, spune Loredana.

Cine este Elie Haddad de la X Factor sezonul 10

„M-am înscris eu, dar după foarte multă insistență. Se pune presiunea. Muzica ne unește și dacă nu vorbim aceeași limbă, muzica e limba comună. Sunt din Beirut, din Liban. În weekend o mai ajut și pe nevasta mea la clubul de muzică. Am venit pentru o fată aici, în România și am stat pentru altcineva. Acum sunt căsătorit cu Laura, nevasta mea. Eu am vpzut-o cântând la vioară, apoi la voce, și am rămas profund impresionat. Aveam o prietenă comună și am vorbit să mă lase să cânt. Și am propus să vină cineva la vioară și știam că va veni ea. Și a meritat”, a fost prezentarea sa.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 22 octombrie. Ionuț Mihai a cântat „piesa emblemă” - „Ederlezi”, alături de instrumentiștii săi... X Factor 2021, 22 octombrie. Ana Maria Mustia a interpretat piesa „Le parole lontane” și nu i-a cauzat deloc probleme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x