Antena Căutare

X Factor 2021, 24 septembrie. Szymon Grzybacz a venit din Polonia și a impresionat juriul cu interpretarea piesei „Someday”

Szymon Grzybacz a venit la X Factor România, sezonul 10 și i-a surprins pe jurați cu vocea lui baritonală. A primit doar 3 voturi de DA, însă Ștefan Bănică și-l dorește în grupa sa.

Szymon Grzybacz, la X Factor, sezonul 10, ediția 5, pe scenă Galerie
Szymon Grzybacz i-a impresonat pe Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei cu timbrul său vocal. Juriul i-a oferit 3 voturi de DA | Antena 1

Szymon Grzybacz a venit din Polonia să concureze la X Factor România, iar tânărul are șanse mari de a câștiga, dat fiind vocea bună pe care o are. Tânărul a venit cu prietenul lui cel mai bun și a reușit să cânte o piesă cu multă emoție.

Szymon Grzybacz din Polonia, pe scena X Factor România. A emoționat juriul în ediția 5 a sezonului 10

Szymon Grzybacz a pus în scenă o interpretare superbă a piesei Someday de la John Legend, iar jurații au fost impresionați de timbrul său unic. Acesta a venit tocmai din Polonia pentru a participa la X Factor România, iar vocea sa ar putea să-l ducă departe în competiție.

Tânărul a venit alături de prietenul său bun care a cântat și el, după ce Szymon Grzybacz a finalizat momentul și a fost jurizat.

Jurații i-au spus multe cuvinte de laudă tânărului.

Jurizarea lui Szymon Grzybacz la X Factor 2021, în ediția cu numărul 5

Szymon Grzybacz a fost felicitat de cei 4 jurați pentru talentul său vocal și l-au recompensat cu 3 voturi de DA.

„Ai o voce foarte caldă, un timbru foarte profund, conturat furmos, piesa - aș mai fi simțit nevoia unui refren. Te-ai oprit când puteai să bagi în viteza a 4a”, spune unul dintre jurați.

Citește și: X Factor 2021, 13 septembrie. Antonio di Liddo a impesionat cu interpretarea melodiei "Back to black", de Amy Winehouse

„Mie mi-a plăcut foarte mult, poate fi și o strategie. Să cânți mai puțin ca să-ți dorească ceilalți să audă mai mult”, spune Delia.

„Cred că ești printre cei buni de la Ștefan din echipă”, spune Florin Ristei.

„Ai un timbru foarte bun, baritonal, nu știu dacă alegerea piesei a fost bună”, spune Ștefan Bănică.

„Eu aș vrea să mergi direct în Bootcamp, iar Ștefan are nevoie de un om ca tine și de aceea îți voi da un Da”, spune Loredana.

„M-aș bucura să faci parte din echipa lui Ștefan anul acesta, răspunsul meu este DA”, spune unul dintre jurați.

„Ești cool, ești fresh, răspunsul meu este DA”, spune Florin Ristei.

„Pe mine nu m-ai convins îndeajuns și îmi rezerv dreptul să te am pe lista de așteptare cu 3 de DA și un NU”, spune Ștefan Bănică.

Cine este Szymon Grzybacz de la X Factorul, sezonul 10

Concurentul a venit tocmai din Polonia pentru a participa la X Factor 2021.

Citește și: X Factor 2021, 13 septembrie. Răzvan Sterian a urcat pentru prima dată pe scenă și a cântat "Moment of Silence", de Ovidiu Anton

„Eu sunt Szymon Grzybacz și sunt din Polonia. Am venit aici cu cel mai prieten, Daniel. Și el cântă, așa că ne cunoaștem foarte bine. Toți îmi spun că polona este o limbă foarte grea.
Szymon și sunt din Polonia. Sunt din Cracovia, e un oraș foarte frumos”, spune el.

Despre sezonul 10 al emisiunii X Factor de la Antena 1

Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă. În acest sezon, cei 4 jurați au primit câte un grup: Delia va coordona Grupurile, Ștefan Bănică va coordona Băieții, Loredana va avea categoria Mixt, iar Florin Ristei va avea grupul de Fete.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Tricouri tematice, personalizate în spiritul X Factor sunt disponibile publicului.

Pregătește-te de spectacol! Abonează-te la AntenaPlay și vezi întreg sezonul X Factor.

Narcis Ianău reinterpretează muzica clasică pe scena X Factor, azi, de la 20.30, la Antena 1... X Factor 2021, 24 septembrie. Daniel Chodyna a venit să-și susțină amicul, dar a cântat și el piesa Can't stop the feeli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x