XFactor

PREMIERA: 26 august | DUMINICĂ | ora 20.00

FOTO. Delia a umblat în sertarul cu amintiri şi a găsit cele mai frumoase poze. Cum arăta jurata "X Factor" când era mică: "Doamne, ce frumoasă eşti!"

 
+6 click pentru
galerie

Delia este una dintre cele mai tari artiste de la noi nu mai este de mult timp un secret. Să mai spunem că fanii juratei X Factor aşteaptă cu nerăbdare fiecare poză nouă de pe Instagram sau Facebook?

Proaspăt întoarsă dintr-o vacanţă de vis, Delia a răscolit albumele foto şi a găsit câteva poze din copilărie. Aşa cum era de aşteptat, artistă a urcat imediat pe pagina sa de Instagram câteva imagini iar fanii s-au topit imediat de dragul ei.]

"Doamne, cât de frumoasă eşti!", "Cat de drăguţ!", "Vai, ce mică şi frumoasă erai", "Un zâmbet cât un kilometru" sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali. 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe