XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Galerie foto. Imagini din noua vacanţă exotică a Deliei. Fanii cântăreţei, puşi pe jar!

 
+7 click pentru
galerie

După câteva zile petrecute în India, Delia şi soţul ei au plecat spre Maldive pentru a-şi continua vacanta exotică. Jurata X Factor profită de temperaturile de peste 25 de grade pentru a se bronza şi relaxa departe de frigul şi agitaţia din România

Imediat după Revelion, Delia şi Răzvan au plecat într-o nouă vacanţă de zile mari. De data aceasta, cei doi au ales India şi Maldive pentru a se relaxa şi bucura de timpul liber.

Aşa cum era de aşteptat, jurata X Factor îşi ţine la curent fanii cu tot ceea ce face, postând pe Instagram fotografii care mai de care mai frumoase.

Fără hoteluri de 5 stele şi vacanţe de lux. Delia a plecat în India iar imaginile sunt de incredibile!

Peisajele superbe au atras atenţia fanilor, dar nu mai mult ca cele care o înfăţişează pe cântăreaţa în cele mai sexy ipostaze. Astfel, imaginile Deliei au fost recompensate de internauţi cu mii de Like-uri şi comentarii. 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe