Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite
Logo XFactor

XFactor

Vineri, ora 20.30, Un nou sezon #DeNeoprit

Interpretarea lui Giulian Ionuț le-a ridicat pe Loredana și Delia de pe scaun. Juratele s-au distrat de minune

Giulian Ionuț a venit pe scena “X Factor” cu încredere și a reușit să facă jurații să râdă încă din primele momente. Concurentul a făcut un adevărat show în emisiune, spre încântarea publicului.

În prima ediție din sezonul 9 "X Factor", Giulian Ioan a cântat melodia “Sway”, interpretată de Dean Martin

Emisiunea "X Factor" poate fi urmărită vineri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

“Sunt din București și caut faimă,” au fost primele cuvinte rostite de Giulian, de profesie frizer, pentru cameră. “Sunt un tip cu o foarte mare încredere în mine, îmi place să fiu în centrul atenției.”

Giulian și-a început audiția cu o mica glumă, care a distrat juriul din start: “Bună seara, dragii mei scumpi! Și când zic scumpi, nu mă refer la modul figurat, ci la propriu. Mă bucur tare mult, în primul rând, că am reușit să vă aduc aici să mă ascultați și pe mine, că de când vă caut și nu vă găsesc!”

Chiar înainte să înceapă melodia “Sway”, Giulian a fost aplaudat: “Deja mă simt celebru!”

Concurentul a făcut un adevărat show la “X Factor” și a binedispus juriul și sala. Giulian le-a ridicat pe Delia și Loredana în picioare și le-a făcut să danseze și a fost aplaudat și la scenă deschisă.

Deși Delia i-a oferit primul DA, nu a părut atât de încântată de celelalte două voturi pozitive, din partea lui Ștefan Bănică Jr. și Loredanei. A câștigat 3 de DA, mai în glumă, mai în serios, însă nu a primit și ultimul vot din partea lui Ristei.

Concurentul a reușit să facă show pe scena “X Factor” și, după toate glumele din emisiune, a reușit să câștige 3 de DA.


X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon vineri, la ora 20:30, la la Antena 1 si pe Antena Play!​

🎼 Vezi edițiile integrale X Factor, online, pe AntenaPlay! 🔴 Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/x-factor-sezonul-9

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Video