Antena Căutare

Așa arată fericirea pură! Adrian Mihai Petrache, moment de excepție pe scena "X Factor"

La doar 19 ani, Adrian Mihai Petrache a reușit să impresioneze juriul “X Factor” în prima ediție a sezonului 9. A învățat de mic să cânte la chitară de la bunicul său și și-a urmat inițial visul cu reprezentații pe stradă.

Galerie
Ray Charles - "Hard Times". Vezi cum cântă Adrian Mihai Petrache la X Factor

Emisiunea "X Factor" poate fi urmărită vineri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Pentru visul său, Adrian a fost pregătit să facă orice: “Niciodată nu mi-a fost rușine să fac orice se leagă de faptul că eu cânt.

Bunicul său nu doar că l-a învățat să cânte la chitara, dar e și persoana căreia Adrian îi cere întotdeauna sfaturi. La audițiile “X Factor”, de la Antena 1, tânărul a venit cu un lanț dăruit de bunicul său, ce se pare că i-a purtat noroc.

Când nu cântă, Adrian se ocupă și de facultate - e student la Facultatea de Drept și e primul bărbat din familia sa care a luat BAC-ul.

Deși are persoane cunoscute în familie, Adrian nu a vrut că numele lor să influențeze prestația lui la “X Factor”, așa că a preferat să le țină secrete până la finalul melodiei.

Adrian a intrat pe scena “X Factor” cu chitara sa (aleasă tot de bunic) și a oferit un show memorabil juriului. A reușit să le ridice în picioare pe Delia și Loredana și a primit aplauze din partea tuturor membrilor juriului.

Ești mortal!” a declarat Loredana despre micile surprize oferite de Adrian în timpul show-ului. “Ai interpretat, nu doar ai venit și ai făcut ceva mecanic. Ne-ai dat cu muzică! Ne-ai dat cu feeling!"

În momentul ăsta, sunt foarte invidioasă că nu ești în grupa mea,” a declarat Delia.

După primirea veștii, juriul a fost curios cu cine e înrudit Adrian. Tânărul a recunoscut că unchiul său e Florin Salam, fratele mamei sale, dar vrea că lumea să îl cunoască pe el, dincolo de relațiile familiale.

Se pare că Adrian și Florin au o relație strânsă, însă atunci când a fost întrebat dacă celebrul cântăreț l-a auzit vreodată cântând, concurentul a recunoscut că îi e rușine să cânte în fața unchiului său, dar că cei din familia lui sunt cei mai mari critici ai lui, mai ales bunicul lui.

Adrian a primit 4 DA și va face parte din grupul Loredanei, ce s-a declarat sedusă de tânărul cu chitară, talent și privire pătrunzătoare. Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea “X Factor” și vezi prestația spectaculoasă a lui Adrian!

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon vineri, la ora 20:30, la la Antena 1 si pe Antena Play!​

Cine este Jeni Ion, tânăra fără auz care i-a făcut pe jurați să lăcrimeze. Momentul inedit de pe scena “X Factor”... Interpretarea lui Giulian Ionuț le-a ridicat pe Loredana și Delia de pe scaun. Juratele s-au distrat de minune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x