Antena Căutare

La doar 16 ani, ADINA RĂDUCAN CÂȘTIGĂ AL PATRULEA SEZON X FACTOR! Horia Brenciu, MENTORUL NOROCOS!

Finala X Factor 2014 este o premieră din toate punctele de vedere! Surpriza cea mare a venit cu siguranță de la câștigătoarea serii, micuța lui Brenciu, Adina Răducan!

Finala X Factor 2014 este o premieră din toate punctele de vedere! Surpriza cea mare a venit cu siguranță de la câștigătoarea serii, micuța lui Brenciu, Adina Răducan!

Nu e doar prima fată care câștigă marele premiu ci și prima concurentă sub 18 ani care a demonstrat că... esențele tari se țin în sticle mici.

Adina, cea pe care Horia a cunoscut-o la 11 ani în concerte, i-a înveselit a doua zi de Crăciun. Ea a câștigat premiul cel mare, ea împărtășește bucuria serii cu mama, străbunica și tatăl lui Horia, care au susținut-o de la început.

Așa cum a promis, Horia a cântat la trompetă, iar Ștefan Bănică a fost alături de eleva sa până în ultima clipă: „Fără supărare, pentru mine, Ștefan Bănică, Alexandra Crișan este câștigătoarea”!

Să ascultăm o ultimă dată melodia care i-a adus Adinei triumful, „One moment in time”! Și pentru ultima oară, să-i vedem pe aceeași scenă pe toți cei care au intrat în galele live!

Miza e mai mare ca niciodată! Două voci excepționale se duelează: Alexandra vs Adina! VOTEAZĂ!... Drumul unei ÎNVINGĂTOARE, de la audiţii şi până în marea finală! Aşa a arătat EVOLUŢIA Adinei Răducan la X Factor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x