Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Ana Cernicova a mizat pe o piesă Queen, dar Delia a oprit-o după mai puțin de 1 minut. Ce a urmat a ajutat-o să obțină 3 X DA

Ana Cernicova este din Republica Moldova, e o femeie imposibil de ignorat și are o fetiță extraordionar de frumoasă, Amelia. 

Ana Cernicova, pe scena X Factor

Antena 1

De cum a pășit în culise Ana a fost remarcată de Dani și Răzvan, iar apariția ei pe scena X Factor a fost imediat remarcată și de jurați: "Ce apariție!", a spus Ștefan Bănică.

Emisiunea "X Factor" poate fi urmărită vineri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

La 19 ani a început să studieze canto academic, iar mai apoi a devenit solistă la Opera Națională de Chișinău. Ana a interpretat piesa "Mama" de la Queen, dar Delia a oprit-o după mai puțin de 1 minut. Când însă a început să cânte Ave Maria, concurenta s-a transformat total.

Loredana: "Ai cântat cu vocea ta acum!"După terminarea momentului, jurații au apreciat interpretarea Anei, iar la final i-au oferit 3 X DA. Florin Ristei a spus că Ana s-a supărat pe jurați fiindcă nu au trimis-o direct în Bootcamp.

Citește și: Rawi Srouji a avut curajul să interpreteze piesele lui Amr Diab și a impresionat. Loredana a savurat fiecare secundăX Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon vineri, la ora 20:30, la la Antena 1 si pe Antena Play!​

Video