Live acumObservator 19
Prime Time 20:00Observator Sport

XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Ce duel, oameni buni, ce duel! Cristian Sanda versus Bella Santiago, un moment de excepție! Delia a avut-o grea de tot: ”A fost fantaaastic. Nu am cuvinte!”

Un moment exploziv pe scena de la ”X Factor” a fost, fără doar și poate, duelul dintre Bella Santiago și Cristian Sanda. 

Un moment exploziv pe scena de la ”X Factor” a fost, fără doar și poate, duelul dintre Bella Santiago și Cristian Sanda.

”Nu mă las învins așa ușor.”, a spus concurentul înainte de a urca pe scenă și de a cânta piesa celor de la The Beatles – "Yesterday".

De cealaltă parte, însă, Bella Santiago a cântat melodia lui Bonnie Tyler - "Total Eclipse of the Heart” și a reușit, evident, să impresioneze publicul, dar și jurații.


”Domnule Cristian, țin să vă spun că m-ați impresionat foarte tare. Cineva care a riscat așa.. Când v-ați apropiat de Delia am văzut nu doar voce, ci și ochi. Iar asta e cu totul alt nivel. E o prestație de minim final.”, a spus Carla's Dreams.

”Aplauze pentru ambii concurenți. Ăsta a fost un duel. Ați ales două piese foarte cunoscute și dragi mie. Mare risc la tine, Cristian. Diferența este că tu ai arătat o altă față. Bella a arătat și ea o față, o explozie. Ai doi concurenți extrem, extrem de buni.”, a spus Ștefan Bănică.

”Felicitări pentru acest duel de senzație. A fost fantastic. Nu am cuvinte. Vă felicit.”, a spus Delia, care n-a avut deloc o decizie ușoară de luat. A încercat, însă, să amâne momentul, dar nu a putut, conform regulamentului. Așa că și-a luat inima în dinți și a rostit numele. ”Rămân în galelele live cu...Bella.”, a spus ea.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro