Antena Căutare

Daca n-ai, nai!

La inceput, Florentina Boteanu incearca la nai. Nu trece clasa. Ajunge la voce, X Factor e un concurs pentru asa ceva. Si aici treaba scartie. Si, vorba lui Cheloo, de la trei jurati primeste patru de NUUUUU

La inceput, Florentina Boteanu incearca la nai. Nu trece clasa. Ajunge la voce, X Factor e un concurs pentru asa ceva. Si aici treaba scartie. Si, vorba lui Cheloo, de la trei jurati primeste patru de NUUUUU.

Florentina Boteanu n-a facut nici "George Enescu", nici "Dinu Lipatti". Rautaciosii ar completa "Asta se vede!". A venit cu un nai. Cheloo nu pricepe cum se canta la asa ceva si daca se umple de salvia. Delia ii explica cum sta treaba cu condensul si lucrurile par lamurite.

Urmeaza bomba: Lara Fabian, "Je t'aime", la nai! Pierde startul, pierde mijlocul si finalul piesei! In rest, Flori e ok. Delia vrea sa-i dea o...gura de ajutor si ii arata cum se canta la un astfel de instrument. Cum X Factor este un concurs pentru cei cu voce,juriul invita, policticos, fata sa cante ceva. Zice ca a facut parte din corul scolii. Dan Bittman o intreba daca nu cumva dupa cei doi ani de stat acolo acesta s-a desfiintat...Vai de urechile noastre!

Vorba lui Cheloo, patru de NUUU de la trei jurati. Dar Florentina nu dispera! "Vin la anul si castig concursul". Doamneeee, ai mila de urechile noastre...

Viata din Caminu' 16 e misto!... Mihai si Gabriel: roXtarurile fara factorul X...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x