Cum arată și cine este cea mai bună prietenă a Deliei. Artista a vorbit despre ea pe TikTok

Delia, jurata X Factor și iUmor, și sora ei Oana sunt cele mai bune prietene.

Cum arată și cine este cea mai bună prietenă a Deliei. Artista a vorbit despre ea pe TikTok

Oana, sora Deliei, în vârstă de 29 de ani, are o fetiță și un băiețel, fiind extrem de fericită alături de soțul ei, Răzvan Miheț. Delia este foarte apropiată de nepoțeii ei pe care i-a și botezat. Cunoscuta cântăreață postează mereu fotografii cu nepoțeii ei pe pagina sa de Instagram, bucurându-se de momente magice alături de ei.

Awwwww @oanacosanzeana

O postare distribuită de Delia (@delia) pe

Oana face față cu brio provocărilor cu care se confruntă în ipostaza de mămică. Frumoasa artistă, la fel de talentată la muzică precum sora ei mare, știe că se poate baza oricând pe ajutorul mamei lor și cel al Deliei.

Oana a venit chiar și la emisunea iUmor în 2019 și a luat-o la roast pe Delia, sora ei mai mare. Frumoasa Oana face parte din trupa de backing vocals a Deliei, fiind peste tot cu ea la concerte. De asemnea, de când a devenit mămică, Oana are și un vlog de parenting unde le vorbește fanilor despre minunea și pățaniile de a fi mamă.

🐚 sea/saw/

O postare distribuită de oanacosanzeana (@oanacosanzeana) pe

Cariera sa în muzică a început însă fără a primi ajutor din partea Deliei. Oana Matache s-a lansat în lumea muzicii în 2012, cu single-ul Finally. Pentru această piesa, Oana a colaborat cu dolistul de R&B Fedarro.

Delia și Oana sunt cele mai bune prietene, așa cum a declarat Delia într-un live pe contul ei de Tik Tok, fiind împreună și atunci când muncesc, dar și când pleacă în vacanțe.

Ultimele știri