Antena Căutare

Finaliștii X FACTOR răspund la întrebări! Uite ce li se pregătește fanilor!

Finaliștii de la X Factor au dat niște interviuri incredibile înainte de marea finală.

Finaliștii de la X Factor au dat niște interviuri incredibile înainte de marea finală.

Trupa 69

Este primul an în care petreci Crăciunul departe de casă?

Maria: Da, e primul an în care nu sunt acasă şi, mai mult decât atât, e primul an în care nu merg cu colindul alături de cele mai bune prietene ale mele. E tradiţia noastră, încă de când eram foarte mici, iar anul ăsta vor fi nevoite să meargă fără mine.

Cocoon: Cred că da, cu atât mai mult cu cât anul acesta ai mei sunt plecaţi din ţară.

Cum te pregăteşti pentru Crăciun? Aţi împodobit bradul în casa X Factor?

Maria: Am împodobit bradul şi i-am scris Moşului. Ştie el foarte bine ce să ne aducă

Cocoon: Da, bradul e împodobit dinainte de semifinală. Nu am avut timp să ne pregătim foarte mult pentru Crăciun, pentru că ne pregătim de zor pentru finală.

Ce ai vrea să primeşti de la Moş Crăciun?

Maria: Cred că cel mai frumos cadou pe care ni-l dorim cu toţii este să câştigăm „X Factor”. Rămâne de văzut cine o să fie mai norocos dintre noi.

Cocoon: Nu ştiu sincer... Nu am dorinţe materiale, mi-ar plăcea mult să câştigăm „X Factor”, iar mie să am mai multă încredere în mine.
Ce ai face cu premiul, dacă ai câştiga X Factor?

Maria: În primul rând mi-aş lua o garsonieră, să scap de povara plătitului chiriei în Bucureşti, aş da examen pentru carnetul de șofer şi... nici nu mai ştiu acum, în general mi-aş lua lucruri simple, dar care îţi fac viaţa mai frumoasă.

Cocoon: Aş investi în muzica şi în imaginea mea.

Cum va fi finala X Factor? La ce sa ne asteptam?

Maria: Cel puţin din partea noastră, va fi ca de obicei show.

Cocoon: Cred că va fi o competiţie foarte strânsă, dar foarte frumoasă, la un nivel înalt, pentru că fiecare dintre noi va încerca să dea cât mai mult pentru ca ultima reprezentaţie să fie una memorabilă. Spun cât mai mult, pentru că e clar că trebuie să luptăm cu emoţiile.

Adina Răducan

Este primul an în care petreci Crăciunul departe de casă?

Da, într-adevăr, e primul an în care nu sunt acasă de Crăciun cu familiea şi recunosc că nu o să îmi fie prea uşor.

Cum te pregăteşti pentru Crăciun? Aţi împodobit bradul în casa X Factor?

Am împodobit bradul, mi-am luat şi nişte luminiţe cu care să îmi împodobesc camera pentru a aduce mai aproape spiritul Crăciunului şi probabil voi da o mână de ajutor în bucătărie.

Ce ai vrea să primeşti de la Moş Crăciun?

Anul ăsta nu-mi doresc ceva material, ci mi-ar plăcea cel mai mult ca vineri, după Crăciun, să am cel mai bun moment pe scenă. Asta m-ar face fericita într-adevăr, vreau să mă simt ca la un concert al meu, să fiu liberă, pentru că aşa cum mi-a spus şi Horia nu am nimic de pierdut.

Ce ai face cu premiul, dacă ai câştiga X Factor?

O bună parte din sumă mi-ar plăcea să o trimit familiei, bunicilor în primul rând, mai ales că am aflat de curând că bunica mea e foarte bolnavă. Tare mi-aş dori să o pot ajuta la bătrâneţe, mai ales că şi-a dedicat tot timpul nepoţilor, mie şi fratele meu şi aş vrea să o pot răsplăti. Şi, desigur, aş investi o parte şi în cariera mea muzicală.

Cum va fi finala X Factor? La ce sa ne asteptam?

În primul rând va fi una cum nu a fost în niciun sezon şi de ce spun asta? Pentru că iată e un sezon al noutăţilor. Pentru prima oară în istoria show-ului, în marea finală avem o trupă, un italian, o fetiţă de 16 ani... nu te-ai fi aşteptat să vezi aşa ceva într-o finală de „X Factor”. Avem cu toţii momente impresionante, duete cu mentorii, va fi o seară plină de surprize.

Alexandra Crișan

Este primul an în care petreci Crăciunul departe de casă?

Da, într-adevăr e primul an în care nu sunt de Crăciun cu familia, dar văd partea bună a lucrurilor, sunt în marea familie „X Factor”. Din păcate, familia mea nu poate să ajungă în marea finală, dar simt că telespectatorii îmi vor transmite toate gândurile bune.

Cum te pregăteşti pentru Crăciun? Aţi împodobit bradul în casa X Factor?

Am împodobit brăduţul şi am făcut lista de cumpărături pentru masa de Crăciun. Pentru că dacă înainte eu, Nicoleta şi Alex eram resposabili cu gătitul în casă, pentru masa de Crăciun împart treburile cu Alessio. Probabil vom avea parte de o masă jumătate românească, jumătate italienească, însă o vom savura, cu siguranţă.

Ce ai vrea să primeşti de la Moş Crăciun?

Să fiu sănătoasă, să îmi văd familia şi, nu în ultimul rând, dacă poate să vină şi cu titlul de „X Factor”, e cu adevărat cel mai tare Moş.

Ce ai face cu premiul, dacă ai câştiga X Factor?

Aş investi în mine ca artist înainte de toate, probabil i-aş da o parte din bani mamei mele, pentru toţi anii în care m-a susţinut, aş investi desigur în studii şi aş călători.

Cum va fi finala X Factor? La ce sa ne asteptam?

Finala „X Factor” o să fie plină de surprize, mai ales că eu o să cânt un gen muzical pe care nu l-am mai cântat până acum, mai exact rock. Şi emoţionantă, am un duet cu Ştefan pe care efectiv îl ador şi, nu îl ultimul rând, o să fie grandioasă, per total, nu doar în ceea ce mă priveşte pe mine, ci întregul show.

Alessio Padeu

- Ce înseamnă pentru tine faptul că ai ajuns în finală?

Recunosc că de când am venit în concurs, finala a reprezentat obiectivul meu. Asta pentru că de-a lungul evoluţiei mele artistice nu am reuşit să închid un cerc, începeam ceva, apoi eram eliminat... Deci pentru mine faptul că sunt finalist înseamnă închiderea unui cerc frumos, început odată cu audiţiile. Sunt foarte mulţumit şi mai liniştit. Aş vrea să încerc să cânt şi ceva în limba română, cu speranţa că publicul va înţelege şi ce spun. Eu unul am început să înţeleg un pic româna. Vom vedea... În orice caz, nu sunt ipocrit şi recunosc că mi-ar plăcea să câştig. Dacă se va întâmpla asta, cu siguranţă ar fi cea mai mare satisfactie a mea de pana acum. Mă simt fericit şi implinit.


- Cum te-a schimbat acest concurs?

Participarea la X Factor cu siguranță m-a repus în joc. De un an de zile eu trăiesc la Londra, unde lucrez ca barrista, iar odată cu plecarea din Italia am lăsat puțin deoparte muzica. X Factor m-a schimbat în sensul că mi-a dat un imbold să nu renunț la visul meu. Și am mai învățat că muzica, arta în general, poate uni oamenii, am învățat cum te poți poziționa ca artist pe o piață care nu e a ta.

Prietenul tau, Andrea Faustini, a fost finalist X Factor in Marea Britanie. De ce crezi ca si el, la fel ca tine, a avut succes intr-o tara care nu e a lui, dar care l-a sustinut si l-a indragit?

Nu cunosc dinamica procesului de votare sau raţiunile pe baza cărora se fac selecţiile la “X Factor” Italia. Am aflat că Andrea a trecut de audiţii la X Factor Italia şi, în acelaşi timp, a fost acceptat şi în Marea Britanie. Cred că a făcut bine că a ales-o pe cea din urmă, are una dintre cele mai bune voci pe care le-am auzit vreodată şi o ţară precum Marea Britanie îi oferă o vizibilitate mai mare. Ştiu că în Marea Britanie e aproape imposibil să ajungi într-o finală a unui astfel de concurs dacă nu esti nativ, pentru că englezii au tendinţa să îşi sustină foarte mult artiştii autohtoni. Probabil că Andrea le-a rămas în suflet şi au avut încredere în el. Nu ştiu să explic acest fenomen, poate că publicul a apreciat curajul nostru de a pune în joc tot ce avem, departe de casă, poate că a contat şi momentul artistic prin care am reuşit să ajungem la inima publicului, la fel cum este posibil ca si elementul de noutate să-i fi atras pe telespectatori.

Le curge muzica prin vene! Natalia Selegean, Ioana Anuţa şi alţi artişti de la X Factor au colindat oamenii la metrou... Este NOAPTEA PREMIERELOR! Delia și Alessio Paddeu, în DUET și în LIMBA ITALIANĂ, cântă „Meravigliosa creatura”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x