Live acumChefi la cutite (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

O melodie dificilă a Deliei, interpretată SENZAȚIONAL la „X Factor”. Ioana Ghergină a cântat formidabil și a primit o floare de la un jurat

O melodie dificilă a Deliei, „Du-te-mă", a fost interpretată senzațional pe scena „X Factor”. Ioana Ghergină a impresionat, cu dezinvoltură și pasiune. Tânăra a primit o floare de la unul dintre jurați.

O melodie dificilă a Deliei, „Du-te-mă", a fost interpretată senzațional pe scena „X Factor”. Ioana Ghergină a impresionat, cu dezinvoltură și pasiune. Tânăra a primit o floare de la unul dintre jurați.

„Sunt cântăreață, dar nu cu carte de muncă, să zic așa”, a spus Ioana Ghergină, care a mărturisit că ea cântă prin toată țara și că are evenimente programate.

„Vreau să cânt, vreau să ridic lumea în picioare, să se simtă bine”, a mai spus ea.

Mihai Bendeac a menționat că tânăra a câștigat foarte multe premii muzicale și a spus că a pariat că rezultatul ei la audiția „X Factor” va fi unul bun.

„E grea și nici nu are timp să respire”, a recunoscut Delia despre dificultatea melodiei interpretate de Ioana.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube