Live acumObservator 19
Prime Time 20:30X Factor

Simona Smultea, concurenta cu un optimism molipsitor. Jurații X Factor au fost fascinați de prestația ei

Simona Smultea este dovada clară a faptului că viața este uneori nedreaptă, dar dacă știi ce vrei, poți oricând să reușești.

Simona Smultea este dovada clară a faptului că viața este ușor nedreaptă. Talentul și dorința Simonei sunt de neegalat, iar scena X Factor a fost prea mică pentru câtă iubire are ea față de muzică.

Antena 1

Talentul și dorința Simonei sunt de neegalat, iar scena X Factor a fost prea mică pentru câtă iubire are ea față de muzică.

Concurenta în vârstă de 32 de ani este de meserie kinetoterapeut și luptă în fiecare clipă pentru oamenii cu dizabilități. Acesta este scopul ei, să-i facă pe oameni să înțeleagă că au nevoie de șanse pentru a se afirma, iar șansa participării la X Factor o bucură extrem de mult.

Citește și: David Adrian Ștefan este o super voce! Prestația lui pe scena X Factor a primit aplauze furtunoase

Simona vrea să le bucure oamenilor sufletul cu muzica ei. Dani este cel care a însoțit-o pe scenă, iar jurații au primit-o cu brațele deschise. Pe scena X Factor, concurenta a interpretat piesa Bang Bang.

Alegerea piesei i-a impresionat pe jurați, iar la final concurenta a primit ropote de aplauze. Chiar dacă este nevăzătoare, Simona a reușit să arate că nimic nu este imposibil.

Ștefan Bănică: "Surprinzătoare alegere!"Simona Smultea a primit ropote de aplauze pentru prestația ei pe scenă.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon vineri, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

Video