Antena Căutare

Timpul s-a oprit când a apărut Evelina, cu ursulețul de pluș în brațe! Puștoaica de 15 ani i-a uimit pe toți cu o voce de ÎNGER! „Absolut de necrezut”

Surpriză uriașă în cel de-al optulea sezon al emisiunii „X Factor”! Pe scenă și-a făcut apariția Evelina Negru, o puștoaică de doar 15 ani, venită tocmai de la Chișinău!

Se spune că vârsta nu contează deloc atunci când există pasiune și dăruire pentru muzică. Asta a demonstrat și Evelina, care și-a învins emoțiile pentru a urca pe scena „X Factor” în acest sezon.

Aparent timidă, concurenta a demonstrat tuturor că poate interpreta piesa "Tell me you love me" a celebrei Demi Lovato, într-o manieră superbă! Se pare că ursulețul de pluș cu care a venit pe scenă i-a purtat mult noroc.

Juriul a fost parcă fermecat de spectacolul magic de pe scenă, iar puștoaica de doar 15 ani a demonstrat tuturor că are talent din plin!

Moment de magie pe scena „X Factor”! Andrei Liță i-a fermecat pe toți cu piesa „Make it rain”! „Puțini băieți de 20 de a... Atmosferă INCENDIARĂ și o surpriză uriașă pentru public! Vlad Bișu a făcut show cu hitul "Can't Hold Us", în v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x