Antena Căutare

VIDEO! Natalia Selegean a făcut un cover de zile mari după coloana sonoră a filmului „Hobbitul”

Coloana sonoră a filmului „The Hobbit: Desolation of Smaug” a inspirat-o pe talentata Nati Selegean, fostă concurentă X Factor, să scoată un cover special cu Saylas

Coloana sonoră a filmului „The Hobbit: Desolation of Smaug” a inspirat-o pe talentata Nati Selegean, fostă concurentă X Factor, să scoată un cover special cu Saylas.

Astfel, melodia „I See Fire”, interpretată de Ed Sheeran, a devenit o baladă pop-rock, în română și engleză, sub îndrumarea Nataliei și a lui Sylas.

”Piesa la care am hotărât să facem cover-ul se numește "I see fire" coloana sonoră a filmului "The hobbit - Desolation of Smaug", interpretată în original de Ed Sheeran. Am iubit această piesă de la prima audiție, înainte să fi știut că va fi hit la radio, iar prietenii mei Saylas (care a interpretat și compus versurile pentru partea de hip hop) și Tamas Paskuy(chitară) mi-au propus să facem ceva special. Astfel, până am ajuns la varianta finală am muncit aproape două luni de zile. Suntem încântați de rezultat”, a declarat Nati pentru Libertatea.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x