Antena Căutare

X Factor 2020. Marina Vlad, moment plin de eleganță în Bootcamp. Bănică: „Ești frumoasă și ai știut să-ți pui în valoare vocea”

Marina Vlad are 22 de ani, a primit trei de „Da” din partea juraților în audiții și a fost aleasă de Ștefan Bănică din lista scurtă pentru a participa la Bootcamp-ul din sezonul 9 X Factor.

, Marina a interpretat piesa „Belive” de la Cher, varianta piano Galerie
Marina Vlad i-a impresionat pe jurați cu timbrul său complex

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit JOI și VINERI, de la ora 20:30, la Antena 1!

Ristei a vrut să o ia pe Marina Vlad în grupuri, însă Bănică a decis să-i dea o șansă să-și demonstreze calitățile, cântând solo.

Marina Vlad i-a impresionat pe jurați cu timbrul său complex

În Bootcamp-ul seriei lui Ștefan Bănică Marina a interpretat piesa „Belive” de la Cher, varianta piano.

Îmbrăcată într-o rochie roșie, lungă, Marina Vlad a emanat eleganță și feminitate în timpul prestației sale.

Citește și: X Factor 2020: Ei sunt concurenții din grupa Loredanei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare a show-ului

Colegii de la masa juriului au comentat prestația din Bootcamp a concurentei Marina Vlad, însă Ștefan Bănică a fost cel care a decis dacă-i oferă sau nu tinerei un loc pe scaun, fiind vorba despre categoria de fete cu vârste cuprinse între 14 și 24 de ani.

Loredana a remarcat maturitatea din vocea Marinei, dar și timbrul complex al acesteia. Cei trei colegi de la masa juriului au intuit că Ștefan Bănică îi va oferi un loc pe scaun Marinei.

Loredana: „O voce foarte matură pentru vâsrta ta. Un timbru complex, foarte cărnos. Ai venit cu un aer proaspăt cu această variantă a piesei. Eu cred că meriți un loc pe scaun”.

Delia: „E un stil mai matur. Ușor mai clasic, ușor mai rezervată, serioasă așa, ceea ce nu e rău”.

Florin Ristei nu i-a contestat calitățile muzicale, însă a considerat că piesa aleasă de Marina este una veche privind conceptul și interpretarea acesteia.

Ristei: „Mie mi s-a părut că n-a fost deloc un aer proaspăt...Mi se pare că a fost o alegere sigură, cu care să arăți că știi să cânți, pentru că ai arătat că știi să cânți, nimeni nu-ți poate lua asta. Nu e nimic de neplăcut la audiția ta. Cred că Ștefan o să-ți dea un loc”.

Ce a decis Ștefan Bănică în privința Marinei

Ștefan Bănică, mentorul grupei de fete de sub 24 de ani, nu a ezitat să-l contraziocă pe Florin Ristei, menționând că, după părerea lui, piesa aleasă de Marina i se potrivește perfect și îi pune în valoare vocea.

Citește și: X Factor 2020. Adrian Petrache a intrat pe scenă cu chitara spartă, dar a reușit să aibă o prestație demnă de Bootcamp

Tocmai de aceea, Bănică a decis să-i ofere unul dintre cele trei scaune disponibile pe scenă:

Ștefan Bănică: „Alegerea piesei mi se pare excelentă pentru vocea ta. Faptul că e din 1990 și nu e fresh mă doare fix în cot, excelentă alegere, ai cântat bine, ești frumoasă și ai știut să-ți pui în valoare vocea. Marina, ia loc!”

„Marina trăiește din cântat. Este un pic mai matură decât vârsta”, a precizat ulterior Ștefan Bănică despre Marina.

Marina Vlad a obținut un scaun în Bootcamp

Marina Vlad a obținut un scaun în Bootcamp

În același timp, Delia a remarcat gingășia și căldura din voce a concurentei.

„Are ceva delicat din zona Oanei Sârbu. Era gingașă, era delicată”.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

X Factor 2020. Andreea Dobre a impresionat în Bootcamp cu stilul exotic și atitudinea de „fată rea”. Ce a decis Ștefan B... X Factor 2020. Oana Velea i-a cucerit pe jurați cu frumusețea și „cristalul din glas”. Ce a decis Ștefan Bănică în privi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x