Live acumFilm: Avionul condamnatilor
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

X Factor 2020. Robert Botezan a împletit teatrul cu muzica în Bootcamp. Decizia Loredanei i-a surprins pe colegii din juriu

Robert Botezan a avut o prestație sensibilă în primul Bootcamp al sezonului 9 X Factor. Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei au fost surprinși în privința deciziei Loredanei asupra concurentului.

Robert Botezan, moment emoționant la X Factor

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit JOI și VINERI, de la ora 20:30, la Antena 1!

Robert Botezan a interpretat piesa „Epilog” și a împletit teatrul cu muzica.

Robert Botezan, moment emoționant în Bootcamp-ul X Factor

În timpul prestației lui Robert, David Ștefan care fusese ridicat de pe scun în favoarea lui Adrian Petrache, a comentat momentul din culise, alături de Răzvan și Dani:

„Dacă mai eram pe scaun, mă ridicam”, a spus David, apreciindu-i prestația lui Robert Botezan.

Delia, Ristei și Ștefan Bănică erau siguri că Loredana îl va păstra în grupa sa pe Răzvan Botezan și va renunța la Eden Loren. Totuși, comentariile celor 3 jurați au fost pur consultative, pentru că Loredana a fost singura care a avut drept de decizie.

Citește și: Andra Barangă, concurentă X Factor, cântă piesa Rather Me, la Neatza cu Răzvan și Dani

Delia: Ar fi o pierdere să nu rămâi. Ești extrem de sensibil în anumite lucruri pe care le faci cu vocea. Ai și putere și dinamică și timbru extrem de plăcut, mi se pare că ești unic și nu e nimeni în echipa aia așa.

Ristei: Ești artist fără dar și poate!

Bănică: Am avut o interpretare extrem de teatrală. Clar că tu ești într-o zonă unică. Ești un concurent demn de luat în seamă.

Loredana: Știi să atragi atenția, să te faci auzit, se vede că ai și educație teatrală, împletești foarte bine teatrul și muzica, ești perfect pentru musical.

Răzvan Botezan a fost cel care a închis seara Bootcamp-ului Loredanei, iar jurata a trebuit să ia o decizie finală în privința grupei sale.

Citește și: X Factor 2020. Ce se întâmplă în Bootcamp și cum ajung concurenții în grupele celor 4 jurați

Înainte de a-și exprima verdictul, Loredana l-a chemat alături de Robert pe Eden, urmând să aleagă dintre cei doi.

Loredana a luat decizia finală în privința grupei cu care merge în etapa următoare

„Mi-am asumat întotdeauna deciziile și nu regret nimic și nici în seara asta nu voi regreta și nici voi nu trebuie să regretați pentru că amândoi sunteți extraordinari, cu niște voci unice în acest concurs”, le-a transmis Loredana celor doi concurenți.

Spre surprinderea colegilor săi, Loredana a ales să meargă în etapa următoare cu Eden și să nu-i ofere lui Robert Botezan un scaun.

Alături de Eden au mers mai departe Iulian Selea și Adrian Petrache.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​