Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Adela

Adevărul despre averea ascunsă a lui Răzvan Ciobanu! În ce lux obișnuia să trăiască creatorul de modă

Răzvan Ciobanu a trăit pe picior mare! A iubit luxul şi s-a înconjurat de el. În urmă cu zece ani, câştiga peste o sută de mii de euro pe lună din creaţiile sale dar drogurile şi plăcerile nocturne l-au adus la sapă de lemn!

Răzvan Ciobanu a trăit pe picior mare! A iubit luxul şi s-a înconjurat de el. În urmă cu zece ani, câştiga peste o sută de mii de euro pe lună din creaţiile sale dar drogurile şi plăcerile nocturne l-au adus la sapă de lemn! Şi-a revenit ca pasărea Phoenix, a redeschis atelierul, şi-a închiriat o locaţie nouă, a început să-şi redecoreze apartamentul şi părea că totul va intra în normal.

Răzvan Ciobanu nu se temea să vorbească despre dramele pe care le-a trăit și, ba mai mult, într-un interviu, el mărturisea că a depășit perioadele dificile.

”Au fost șase ani foarte grei, să ştii. Au fost anii foarte, foarte grei. Ce m-a debusolat fioarte tare acum. imi găseam vină...am pierdut nopţile, am dansat pe mese. De data aceasta sunt aşa uşor. Stau tot timpul acasă, eu dorm noaptea sau dacă nu dorm mă uit la televizor.”, mărturisea el.

De asemenea, cu puțin timp înainte de deces, el a vorbit și despre datoriile pe care le avea.

”Am avut. Am haine luate pe caiet. Înseamnă că stau rău de tot. Mă sună omul, e adevărat, săptămânal şi mă întreabă, auzi când mai dai şi tu un ban la sacou. Datorii există, sigur că am datorii, sigur că am şi vreo doi furnizori la care sunt în urmă cu nişte plăţi. Cam câteva mii de euro.”, mai povestea el.

Tot el și-a enumerat, în cadrul unui interviu, numeroasele perechi de pantofi și sandale pe care le avea, dar și haine. A fost, însă, o perioadă când el le scosese la vânzare.