Live acumObservator 16 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 00:00

A slăbit 11 kilograme în ”Asia Express”, iar acum Ana Morodan vrea să-și facă operații estetice: ”Sânii mei nu mai sunt. Dacă îmi dau sutienul jos sunt... niște șosete!”

Participarea la ”Asia Express” a însemnat, pentru Ana Morodan, pierderea a 11 kilograme, motiv pentru care fosta concurentă este acum nemulțumită de felul în care arată. 

Participarea la ”Asia Express” a însemnat, pentru Ana Morodan, pierderea a 11 kilograme, motiv pentru care fosta concurentă este acum nemulțumită de felul în care arată.

Cu puțin timp înainte de a pleca în ”Asia Express”, Ana Morodan a ajuns în cabinetul medicului estetician Constantin Stan, de care a fost încântată, întrucât acesta a înțeles că ”nu trebuie să o modifice, ci doar să o îmbunătățească”.

Astfel, în direct, la ”Xtra Night Show”, Ana Morodan a mărturisit că este nemulțumită de felul în care arată și și-ar face operații estetice.

”Am pierdut 11 kilograme în Asia Express. Sânii mei nu mai sunt. Dacă îmi dau sutienul jos sunt... niște șosete! Eu sunt la etajul al doilea, ei la unu.”, a declarat ea.

De asemenea, Morodan a mărturisit că și-ar face operații estetice, dar are ”un bărbat acasă care îi spune că e superbă”.

Află ce alte mărturisiri a mai făcut fosta concurentă de la ”Asia Express”, în clipul de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro