Căutare Live

Anamaria Prodan, adevărul despre divorțul de Reghecampf și Dan Alexa: „Niciodată, în 20 de ani, nu ni s-a întâmplat”

Anamaria Prodan a vorbit, la „Xtra Night Show” despre nenumăratele zvonuri despre divorțul de Laurențiu Reghecampf.

„Prodanca și Reghe. Prețul succesului” va avea premiera, duminicã, la Antena Stars

Îndrãgitul reality show care îi are în prim plan pe membrii familiei Prodan – Reghecampf, “Prodanca și Reghe. Prețul succesului”, va avea premiera duminicã, 9 februarie, de la 19:45, la Antena Stars. Producția surprinde pas cu pas momente din viața îndrãgitei familii, o echipã de filmare însoțindu-i pe aceștia 24 de ore din 24.

Invitată la Xtra Night Show, Anamaria Prodan a vorbit despre nenumăratele zvonuri ce au apărut în presă cu privire la căsnicia sa. Vedeta a mărturisit că, în 20 de căsnicie, nu li s-au dus niciodată la somn certați. Divorț? Exclus!

„Nu se pune problema de divorț. În 20 de ani nu ne-am culcat niciodată supărați”, a explicat Anamaria.

Cât despre relația cu Dan Alexa, impresara a punctat că pe ei i-a legat, îi leagă și îi va lega o prietenie strânsă. În lumea fotbalului, Anamaria Prodan este convinsă că această colaborare va scrie istorie!

Mai multe dezvăluiri, în materialul video de mai jos:

„Prodanca și Reghe. Prețul succesului” va avea premiera, duminicã, la Antena Stars

Deși locuiesc în țãri diferite, pe continente diferite și au preocupãri diferite, cuplul Anamaria și Laurențiu și copiii acestora sunt foarte conectați la viața de familie, întrerupându-și cât de des pot angajamentele pentru a petrece câteva zile împreunã.

Încã din primul episod, difuzat duminicã, 9 februarie, de la 19:45, echipa Antena Stars le va aduce telespectatorilor imagini în exclusivitate din cea mai nouã casã pe care cuplul a achiziționat-o de curând în Dubai. Aceștia vor putea urmãri un moment emoționant din viața familiei, împodobirea bradului de Crãciun, dar și ultimele pregãtiri pe care Reghe le face înainte de a pleca în cantonament.

Începând din data de 9 februarie, în fiecare duminicã, de la 19:45, telespectatorii Antena Stars le vor putea fi alãturi Anei şi lui Laurenţiu la reşedinţa lor din Dubai, în vizitele de lucru pe care le fac în România şi în Florenţa, dar şi în casele lor din Milano sau America, având ocazia sã afle cum aratã o zi din viaţa fiecãruia.

Adrian Minune, dezvăluiri intime! Ce face ca să îl placă „gagicile”. „Maneaua este ca o amantă” – VIDEO... Anamaria Prodan a rupt tăcerea despre divorț. Ce se întâmplă între ea și Laurențiu Reghecampf: ”N-am dormit separați nic...
Horoscopul lunii octombrie 2022. Berbecii se vor vindeca de traumele din trecut. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2022 îi aduce pe nativi în fața schimbărilor ambițioase de...
Horoscopul zilei de 28 septembrie 2022. Vărsătorii trebuie să fie atenți la secretele pe care le împărtășesc cu ceilalți. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 septembrie 202 vine cu sfaturi pentru nativii din zodia Vărsătorului....
Ultimele știri
x