Căutare Live

Capatos l-a luat la rost pe Bordea! Oianu a dat tonul! S-a râs cu poftă! „Ți-am zis să nu te mai duci să agăți în sandale, fraiere?” – VIDEO

Dan Capatos a găsit un prilej să-l „ia la rost” pe Cătălin Bordea, după ce designerul Adrian Oianu a analizat ținute ale vedetelor care s-au prezentat la o premieră de film.

Înainte de toate, Adrian Oianu a criticat vedetele, pentru că nu au respectat codul vestimentar, ce impunea ținute colorate. Multe celebrități au ales să se îmbrace cu haine… Negre.

Despre Raluka, Adrian Oianu a spus că a ales o ținută bună pentru o „petrecere în Pantelimon”. „Sexi, dar cu iubitul… Petrecere de balcon”, a comentat designerul.

„M-a omorât! Lungimea aia de pantaloni cu bocănceii.. Platformele sunt frumoase dacă le acoperi cu ceva”, a spus Oianu și despre ținuta aleasă de Nicole Cherry.

După acest comentariu legat de încălâminte, Dan Capatos a făcut o glumă. „Ți-am zis, Bordea, să nu te mai duci să agăți în sandale, fraiere?”, a glumit el.

De ținuta aleasă de Emily Burghelea, Adrian Oianu s-a arătat încântat. „Avem culoare, Doamne ajută! Apreciez efortul. S-a îmbrăcat în culoare, și-a făcut ceva și la păr, arată interesant”, a spus designerul.

Pentru mai multe ținute alese de vedete, comentate de Adrian Oianu, urmărește clipul de mai sus din emisiunea „Xtra Night Show”.

Ultimele știri