Căutare Live

Flick, prima apariție împreună cu iubita la o emisiune! Cine este și cu ce se ocupă partenera Domnului Rimă! " E prima relație asumată"

Flick s-a prezentat pentru prima dată cu iubita la o emisiune. Domnul Rimă a ales să o prezinte pe femeia din viața lui întregii lumi, la emisiunea Xtra Night Show.

Flick sau Domnul Rimă a venit la Xtra Night Show cu iubita lui. Cei doi s-au aflat pentru prima data la o emisiune, in aceasta formulă.

Cum îşi răsfaţă Flick noua iubită! Domnul Rimă este mai îndrăgostit ca niciodată de frumoasa Denisa! | Video

Vizibil emoționat, Domnul Rimă pare foarte îndrăgostit de frumoasa Denisa Hodișan, femeie care l-a fermecat, și recunoaște ca viața lui s-a schimbat în bine de când a cunoscut-o, de altfel este "prima relație asumată", a celebrului om de radio, dupa cum declara chiar el.

E frumoasă, e de vis și are titlul de Miss! Celebrul Flick și-a prezentat iubita întregii lumi! Cum arată femeia din viața Domnului Rimă! |VIDEO

Cei doi s-au cunoscut în vremea pandemiei, și în ciuda distanței dintre ei, dragostea s-a înfiripat de la sute de kilometri distanță.

Denisa este din Oradea, dar se pare ca acest lucru nu a fost o piedică în calea celor doi, de a se îndrăgosti.

Când m-am îndrăgostit nu știam de Flick, sau de omul de radio, m-am îndrăgostit de Sebastian, a declara frumoasa Denisa.

Vica Blochina, executată silit! Blondina nu şi-a plătit datoriile la întreţinere |Video

Totuși, cei doi s-au cunoscut prin intermediul radioului la care lucrează Flick. Denisa voia să-si promoveze afacerea si așa a ajuns sa stea de vorbă cu celebrul Domn Rimă.

M-am uitat pe profilul lui sa văd cum arata, după ce vorbisem deja câteva ore la telefon.

Victor Slav se iubește cu sosia Biancăi Drăgușanu! Asemănarea dintre cele două femei este izbitoare! |VIDEO

Începutul poveștii de dragoste dintre cei doi este foarte frumos, și se pare ca pandemia nu a fost o piedică pentru ei, ba mai mult i-a apropiat, chiar daca prin intermediul mediului online.

Ne uitam prin video call la film împreună. Am luat masa împreună, pe video call.Eu la mine acasă, ea la ea acasă, spune Flick

Denisa Hodișan este din Oradea, are vârsta de 26 de ani si deține mai multe afaceri, printre care și o școala de dezvoltare personală pentru copii.

Veste bombă în showbiz! Hâtz, Johnule! Regele pătrățelelor Dorian Popa SE ÎNSOARĂ |Video

Frumoasa Denisa Hodișan a câștigat mai multe premii datorită frumuseții sale, precum MIss Planet 2019, dar si MIss Balcan 2017-2018.

Urmăriți toate declarațiile celor doi îndrăgostiți, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Xtra NIght Show.

Povestea de viață a lui Robert Sfăt, fiul lui Brigitte! "Mi-au dat niște colegi să trag dintr-o țigarâ, mai special... Război pe moștenire între Brigitte și fiul ei! Tânărul face dezvăluiri incredibile despre mama sa, căreia îi aduce acuza...
Ultimele știri
x