XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Fostul iubit al Andreei Podărescu face noi declaraţii: "I-am făcut numai bine cât a fost în relaţie cu mine"

 

Fostul iubit al Andreei Podărescu a făcut noi declaraţii despre conflictul pe care îl are de câteva săptămâni cu mama copilului său!

„Eu nu sunt vedetă, eu nici nu știam că ea este vedetă, vedetă în ghilimele, că apare la televizor și așa mai departe, că interesează pe cineva ce are ea de spus sau de relația noastră, de problemele noastre pe care le avem. Nu știam că interesează pe cineva, mai mult decât pe familie. Dacă ea așa a considerat, e problema ei, poate să spună ce dorește. Adevărul pe care îl știe familia mea, apropiații mei și pentru mine doar ei contează. Toată lumea mă cunoaște, câți bani cheltuiesc eu. Nu am nevoie de alocația copilului. ”

Fostul iubit al Andreei se află într-o nouă relație și a trecut peste tot ce a fost cu aceasta.

„Probleme pe care le are ea sau le inventează și le face singură. Eu nu îi creez nicio problemă. Singurele probleme pe care i le fac, dacă le putem numi probleme, e că o sun să o întreb de copil. E normal, e copilul meu. Nu îmi răspunde, asta e altă problemă, sunt blocat. Nu mă interesează absoltut nimic, decât copilul. Atât.”

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI