Live acumObservator 19
Prime Time 20:00Sacrificiul

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Oase a făcut show de zile mari la „Asia Express”! Ce spaimă cumplită a trăit? „Mă bate asta, eu mor de frică”

Vacile i-au urmărit peste tot prin India pe concurenţii de la „Asia Express” sezon 2! De data aceasta, una dintre misiuni a fost aceea de a picta coarnele animalelor! Oase și CRBL au făcut show de zile mari! 

Vacile i-au urmărit peste tot prin India pe concurenţii de la „Asia Express” sezon 2! De data aceasta, una dintre misiuni a fost aceea de a picta coarnele animalelor! Oase și CRBL au făcut show de zile mari!

Semifinaliștii din sezonul 2 al emisiunii „Asia Expressau primit în ediția din 8 aprilie 2019 o provocare de zile mari!

Pentru cei care nu știu, autoritățile indiene au dat o lege prin care fermierii trebuie să vopsească în culori reflectorizante coarnele animalelor, pentru a le proteja de accidentele rutiere. Așa că sarcina vedetelor de la „Asia Express” a fost aceea de a colora frumos coarnele bovinelor!

Acesta a fost și momentul de mare artă al lui Oase, care a pus mâna pe pensulă și...a încercat să își înfrunte teama!

Ce a urmat? O comedie pură! Urmărește clipul video din emisiunea „Asia Express” ca să savurezi amuzantul moment!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video!