Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00iUmor

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Răzvan Babană, concurentul de la Chefi la cuțite, a dezvălui cât costă un buchet el în florărie. Prețul este halucinant

Răzvan Babană, concurentul de la Chefi la cuțite, realizează cel mai tare buchet de flori al anului 2020. Tânărul susține că verdele este culoarea anului. Pentru că este un adevărat maestru și în florărie, Babană are prețuri destul de piperate la florăria sa.

Răzvan Babană demonstrație de talent și bun gust

https://www.instagram.com/babanarazvan/

Pe lângă talentul pe care îl are în bucătorie, Răzvan Babană este foarte priceput și la flori. Acesta a făcut o demonstrație în direct și a confecționat cel mai frumos buchet de flori al anului 2020.

Demontrația s-a transformat într-un concurs de talente. Răzvan Babană l-a provocat pe Cătălin Bordea: cine face cel mai frumos buchet.

În direct, în emisiunea Xtra Night Show, cei doi au confecționat două buchete de flori. Fostul Concurest de la „Chefi la cuțite” a ales să combine roșul gu galbenul, în timp ce Bordea lua lecții.

Așa cum le faci tu, nu! E păcat de florile alea! Buchetul tău e de trimis în Pakistan, i-a spus Babană lui Bordea.

Răzvan Babană arată pas cu pas cum se realizează un buchet impecabil în 2020. Mai mult, acesta a dezvăluit că un buchet asemănător, la Babană în florărie nu este sub 250 de lei. Astfel ne putem da seamă că un aranjament puțin mai complex poate costa chiar dublu.

Citește și: Răzvan Babană, cel mai bogat concurent de la Chefi la cuțite, este în pericol: „Am vârsta metabolică de 40 de ani și 128 de kilograme”

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video!