Andreea Podărescu, dezvăluiri incredibile! „Prințesa Bucureștilor” și-a pus martorul să spună tot adevărul, în direct

Martorul cheie al Andreei Podărescu în procesul cu fostul ei iubit a venit la emisiunea Xtra Night Show! Ce adevăr neașteptat a ieșit la iveală?

Martorul cheie al Andreei Podărescu în procesul cu fostul ei iubit a venit la emisiunea Xtra Night Show! Ce adevăr neașteptat a ieșit la iveală?

Este scandalul momentului în lumea showbizului, după ce Andreea Podărescu, cunoscută și ca fiind „Prințesa Bucureștilor”, își acuză fostul iubit de fapte greu de imaginat!

Femeia spune că a fost mințită și folosită pentru banii pe care îi avea și, la scurt timp de la apariția copilului, iubitul său s-a schimbat, devenind violent, nepăsător și refuzând să aibă grijă de copil.

Andreea Podărescu încearcă acum să își caute dreptatea în instanță, de dragul copilului său. Mai mult decât atât, bruneta a venit în emisiunea Xtra Night Show chiar cu un martor cheie: o prietenă comună, prin care bărbatul a transmis numeroase de amenințări Andreei Podărescu!

„A apelat la toate prietele ca să facă acest lucru”, a mărturisit aceasta.

Care este adevărul și cine a greșit? Află informații incredibile despre acest caz urmărind materialul video prezentat de cei de la Xtra Night Show!

Pippa Middleton a dezvăluit secretul din spatele siluetei sale. Cum reușește sora lui Kate Middleton să se mențină în formă
Pippa Middleton a dezvăluit secretul din spatele siluetei sale. Sora lui Kate Middleton nu ține...
Horoscopul zilei de 23 septembrie 2021. Berbecii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 septembrie 2021 aduce multe momente dificile în viața Berbecilor....
Ultimele știri