Live acum
Prime Time 20:00Film: Asasin american

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Apariții șoc la Revelionul Artiștilor! Cum au petrecut Jean de la Craiova şi... Dan Diaconescu!

Foarte multe nume cunoscute s-au distrat la Revelionul Artiştilor! Printre ei s-au aflat Romică Ţociu, Adriana Bahmuţeanu, dar şi Dan Diaconescu!

Cine spune că luna ianuarie este sărăcă în petreceri, s-a înșelat! Artiștii care nu a avut timp să se bucure de trecerea în anul 2020 s-au distrat la propriul lor Revelion.

Jean de la Craiova și-a făcut deja planul de bătaie pentru 2020:

„Intenționez să organizez un spectacol „Vă pupă Jean” la Sala Palatului sau Polivalentă, depinde unde am loc, chiar de ziua mea, pe 24 noimebrie. Vreau să amestec maneaua cu muzica pop!”

Imposibil de trecut cu vederea, Dan Diaconescu a stat la aceeași masă cu Simona Secrier, soția regretatului artist, Mihai Constantinescu. Fostul patron de televiziune are interdicție să facă vreo declarație, însă se bucură când este „întrebat de sănătate”

Cum a reacționat fostul prezentator la întâlnirea cu reporterii „Xtra Night Show”, puteți vedea, în materialul video de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video!